+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

Babagan awake dhewe

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe

Babagan Perusahaan Kita

Ningbo Joiwo Explosion-proof Science and Technology Co., Ltd. is located in Guoxiangqiao Industrial Park, Yuyao City, Zhejiang Province.Our product line includes explosion proof telephone, weatherproof telephone, jail phone and other vandal resistant public phone. We manufacture most of the parts of the phones by ourselves and it gives us much advantage over the cost and quality control. Our telephones are widely used in jails, schools, vessel, petroleum and oil drilling platform etc. our jail phones have also gained good reputation from our customers in USA, Europe and Middle East.

Pabrik kita dipindhah menyang situs anyar ing wulan April 2012 kanthi luas produksi 4,500 meter persegi lan dilengkapi mesin produksi lan pamrosesan modern. Perusahaan kita duwe kapabilitas R&D, manufaktur, perakitan, pengujian, instalasi lan layanan teknis. Kita netepi prinsip "sentris-pelanggan" lan mesthi netepi kemitraan strategis jangka panjang karo para pelanggan, ngupayakake dadi pelopor ing lapangan lan nggawe merek kelas siji.

  • Layanan sawise-jual

    Pisanan nyedhiyakake solusi profesional kanggo sampeyan.

  • Pangiriman On Wektu

    Pisanan nyedhiyakake solusi profesional kanggo sampeyan.

  • Konsesi Rega

    Pisanan nyedhiyakake solusi profesional kanggo sampeyan.

  • Bisnis Soultion

    Pisanan nyedhiyakake solusi profesional kanggo sampeyan.

Napa Pilih kita


Kita ngoperasikake bisnis ing saindenging jagad lan fokus kita yaiku ing wilayah Eropa, Asia lan Afrika lan nggawe hubungan sing kuat karo para pelanggan. Nanging, macem-macem produk mesthi dikembangake miturut kabutuhane para pelanggan.

                       
                       
Quotation Cepet lan Layanan Sampling.
                       
Kualitas lan pelanggan luwih dhisik yaiku standar kita.
                       
Perusahaan sing Integrasi karo ilmiah, industri, dagang.
                       

kita PABRIK

Soldering

Lokakarya Proses Kapindho

Pusat Sales

Production Building

Painting Area

Molding Press Workshop

Produsen Profesional

Customer satisfaction is our ultimate goal at JOIWO. We will continue to further optimize our business management system and after-sales service system, so we can provide customers around the work with the best explosion proof telephone, weatherproof telephone, jail phone and other vandal resistant public phone, backed by our excellent service. We always do our best to meet all the need of our customers.

CERTIFICATE


SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates