+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

Babagan awake dhewe

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe

Babagan Perusahaan Kita

Ningbo Joiwo Explosion-proof Science and Technology Co., Ltd. dumunung ing Guoxiangqiao Industrial Park, Yuyao City, Provinsi Zhejiang. Lini produk kita kalebu telpon tahan ledakan, telpon tahan cuaca, telpon kunjara lan telpon umum tahan vandal liyane. Kita nggawe sebagian besar bagean telpon kanthi awake dhewe lan menehi keuntungan akeh babagan biaya lan kontrol kualitas. Telpon kita akeh digunakake ing kunjara, sekolah, prau, petroleum lan platform pengeboran lenga lan sapiturute telpon kunjara kita uga wis entuk reputasi apik saka pelanggan ing Amerika Serikat, Eropa lan Timur Tengah.

Pabrik kita dipindhah menyang situs anyar ing April 2012 kanthi area produksi 4,500 meter persegi lan dilengkapi mesin produksi lan pangolahan modern. Perusahaan kita duwe kemampuan R&D, manufaktur, perakitan, tes, instalasi lan layanan teknis. Kita netepi prinsip "customer-centric" lan tansah netepi kemitraan strategis jangka panjang karo para pelanggan, ngupayakake dadi pionir ing lapangan lan nggawe merek kelas siji.

  • Layanan sawise-jual

    Pisanan nyedhiyakake solusi profesional kanggo sampeyan.

  • Pangiriman On Wektu

    Pisanan nyedhiyakake solusi profesional kanggo sampeyan.

  • Konsesi Rega

    Pisanan nyedhiyakake solusi profesional kanggo sampeyan.

  • Bisnis Soultion

    Pisanan nyedhiyakake solusi profesional kanggo sampeyan.

Napa Pilih kita


Kita ngoperasikake bisnis ing saindenging jagad lan fokus kita yaiku ing wilayah Eropa, Asia lan Afrika lan nggawe hubungan sing kuat karo para pelanggan. Nanging, macem-macem produk mesthi dikembangake miturut kabutuhane para pelanggan.

                       
                       
Quotation Cepet lan Layanan Sampling.
                       
Kualitas lan pelanggan luwih dhisik yaiku standar kita.
                       
Perusahaan sing Integrasi karo ilmiah, industri, dagang.
                       

kita PABRIK

Soldering

Workshop Proses Kedua

Pusat Sales

Gedung Produksi

Area Lukisan

Bengkel Molding Press

Produsen Profesional

Kepuasan pelanggan minangka tujuan utama ing JOIWO. Kita bakal terus ngoptimalake sistem manajemen bisnis lan sistem layanan sawise-sales, supaya kita bisa nyedhiyani pelanggan sak karya karo telpon bukti bledosan paling, telpon weatherproof, telpon kunjara lan telpon umum tahan vandal liyane, digawe dening layanan banget kita. Kita tansah nindakake sing paling apik kanggo nyukupi kabeh kabutuhan pelanggan.

CERTIFICATE


SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates