+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

Aksesoris bukti

Sampeyan kene: Omah>Product>Ledakan Bukti Bukti>Aksesoris bukti

  • Tabung Fleksibel Karet Ireng kanggo Telpon Bukti Mbledhos lan Kotak Persimpangan
  • Tabung Fleksibel Karet Ireng kanggo Telpon Bukti Mbledhos lan Kotak Persimpangan

Tabung Fleksibel Karet Ireng kanggo Telpon Bukti Mbledhos lan Kotak Persimpangan

Kategori: Aksesoris Buktip

Model : JWBT8930

Product Name: Explosion-proof flexible tube

Product Type: JWBT8930

Tandha bukti bledosan: ExdIICGb / DIPA20

Perlindhungan: IP65

Spesifikasi Produk: G1 / 2 "-700/1000

Material: Q235 + rubber



  • Product Description
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • FAQ
  • Inquiry

1. Nduwe fitur resistensi semangat, tahan korosi, tahan banyu, penuaan, struktur fleksibel lan tenan, karya sing bisa dipercaya.

2. Selang ujung benang saka logam, bagean awak tubular saka bolong stainless steel.

3. Nalika loro ujung benang mbentuk mengko Pratelan: ing njaba sisih njero, pucuke ujung njero.


Ukuran Utas

G1 / 2 "

Dawane tabung fleksibel

700 / 1000

Diameter njaba maksimum kabel

13

Radius tikungan minimum

80mm

Kelas korosi

WF1


Application

Why Pilih Kita

FAQ

Sertifikasi:

SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,

packing:

6 set / karton, 22kg / karton

Tanggal pangiriman:

dina 10-20

MOQ:

1 pesawat

Kemampuan Pasokan:

5000 set / wulan

Jangka Pembayaran:

T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C utawa liya-liyane kanggo negosiasi.

Penawaran Sampel:

Sampel kasedhiya lan bisa gratis kanggo pelanggan strategis.

Pengaturan conto:

Sampel standar bakal disiapake kanggo dikirim udakara 3 dina kerja. 

(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)

Layanan sawise-sales

Garansi 2 taun lan suku cadang kasedhiya kanggo perawatan.

kontak

Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Contact Us

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates