+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

Aksesoris bukti

Sampeyan kene: Omah>Product>Ledakan Bukti Bukti>Aksesoris bukti

  • Bukti Ledakan Bukti Fleksibel Threadfor Kabel Karet
  • Bukti Ledakan Bukti Fleksibel Threadfor Kabel Karet

Bukti Ledakan Bukti Fleksibel Threadfor Kabel Karet

Kategori: Aksesoris Buktip

Model : JWBT8932

Jeneng Produk: Tabung fleksibel tahan bledosan

Tandha bukti bledosan: ExdIICGb / DIPA20 

Perlindhungan: IP65 

Spesifikasi Produk: G3 / 4 "-700/1000 

Bahan: karet Q235 +


  • Product Description
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • FAQ
  • Inquiry

1. Nduwe fitur resistensi semangat, tahan korosi, tahan banyu, penuaan, struktur fleksibel lan tenan, karya sing bisa dipercaya.

2. Hose threaded union ends of the metal, the tubular body portion of the rubber mesh.

3. Nalika loro ujung benang mbentuk mengko Pratelan: ing njaba sisih njero, pucuke ujung njero.


Ukuran Utas

G3 / 4 "

Dawane tabung fleksibel

700 / 1000

Diameter njaba maksimum kabel

17

Radius tikungan minimum

110mm

Kelas korosi

WF2


Application

Why Pilih Kita

FAQ

Sertifikasi:

SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,

packing:

500 set / karton, 22kg / karton

Tanggal pangiriman:

dina 10-20

MOQ:

1 pesawat

Kemampuan Pasokan:

5000 set / wulan

Jangka Pembayaran:

T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C utawa liya-liyane kanggo negosiasi.

Penawaran Sampel:

Sampel kasedhiya lan bisa gratis kanggo pelanggan strategis.

Pengaturan conto:

Sampel standar bakal disiapake kanggo dikirim udakara 3 dina kerja. 

(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)

Layanan sawise-sales

Garansi 2 taun lan suku cadang kasedhiya kanggo perawatan.

kontak

Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Contact Us

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates