+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

Aksesoris bukti

Sampeyan kene: Omah>Product>Ledakan Bukti Bukti>Aksesoris bukti

  • Mbahani Bukti Bukti Bocah kanthi swara lan Kilat
  • Mbahani Bukti Bukti Bocah kanthi swara lan Kilat

Mbahani Bukti Bukti Bocah kanthi swara lan Kilat

Kategori: Aksesoris Buktip

Model : JWBT960

Jeneng Product: Cahaya Bebaya Bukti-Led

Kelas proteksi: IP54

Dimensions: Ø102 × 160

Bahan: PC + ABS

Color: Red / yellow / blue / green


  • Product Description
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • FAQ
  • Inquiry

1. High brightness long life LED light source, the light source, there is a strong vibration and impact on the stability of large equipment.

2. Use the structure of direct light, the effect of improving the divergent lights.

3. Adopt LED shining light way, the effect is obvious warning.


Jinis cahya

Lampu LED

Tegangan Operating

DC12/DC24;AC24/AC110 /AC220

Nomer kelip-kelip

61 / min

Ngandhani Bahan

IP54

Power

1.5W

Suhu sekitar

-40 ~ + 60 ℃

Tekanan atmosfer

80 ~ 110KPa

Kelembapan relatif

≤95%

Total Bobot

0.5kg


Application

Why Pilih Kita

FAQ

Sertifikasi:

SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,

packing:

6 set / karton, 22kg / karton

Tanggal pangiriman:

dina 10-20

MOQ:

1 pesawat

Kemampuan Pasokan:

5000 set / wulan

Jangka Pembayaran:

T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C utawa liya-liyane kanggo negosiasi.

Penawaran Sampel:

Sampel kasedhiya lan bisa gratis kanggo pelanggan strategis.

Pengaturan conto:

Sampel standar bakal disiapake kanggo dikirim udakara 3 dina kerja. 

(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)

Layanan sawise-sales

Garansi 2 taun lan suku cadang kasedhiya kanggo perawatan.

kontak

Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Contact Us

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates