+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

Jeblugan-bukti Amplifier

Sampeyan kene: Omah>Product>Ledakan Bukti Bukti>Jeblugan-bukti Amplifier

  • Loudspeaker Waterproof Industrial
  • Loudspeaker Waterproof Industrial

Loudspeaker Waterproof Industrial Industrial Loudspeaker Flameproof

Kategori : Amplifier sing bisa mbledhos

Model : JWBY-25

Jeneng Produk: Speaker tahan bledosan

Tandha bukti bledosan: ExdIICT6Gb / ExtDA21IP66T80 ℃

Perlindhungan: IP65

Ukuran: 343 × 294 × 206

Material: Aluminium

Werna: Kuning (bisa disesuaikan)


  • Product Description
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • FAQ
  • Inquiry

1. Bisa disambungake karo Telepon Bukti Joiwo sing digunakake ing lingkungan industri sing mbebayani.

2. Nihan paduan aluminium, kekuatan mekanik sing dhuwur, tahan pengaruh.

3. Semprotan suhu elektrostatik suhu permukaan, kemampuan anti-statis, warna sing bisa narik kawigaten.


Tandha bledosan-bukti ExdIICT6
Power25W (10W / 15W / 20W)
Impedance8Ω
Frekuensi Response250 ~ 3000 Hz
Jilid Ringer100-110dB 
Bahan KorosiWF1
Suhu sekitar-30 ~ + 60 ℃
Tekanan atmosfir80 ~ 110KPa
Asor Relatif≤95%
Bolongan Lead1-G3 / 4 "
instalasiDipasang tembok



Application

Why Pilih Kita

FAQ

Sertifikasi:

SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,

packing:

6 set / karton, 22kg / karton

Tanggal pangiriman:

dina 10-20

MOQ:

1 pesawat

Kemampuan Pasokan:

5000 set / wulan

Jangka Pembayaran:

T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C utawa liya-liyane kanggo negosiasi.

Penawaran Sampel:

Sampel kasedhiya lan bisa gratis kanggo pelanggan strategis.

Pengaturan conto:

Sampel standar bakal disiapake kanggo dikirim udakara 3 dina kerja. 

(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)

Layanan sawise-sales

Garansi 2 taun lan suku cadang kasedhiya kanggo perawatan.

kontak

Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Contact Us

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates