+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

FAQ

Sampeyan kene: Omah>Pusat Sumber>FAQ

klasifikasi
  • Q

    Apa wektu kerja?

    A

    Wektu kerja perusahaan suwene jam 8:00 nganti 17:00 wektu Beijing nanging kita bakal online sawayah-wayah sawise kerja lan nomer telpon bakal online sajrone 24 jam. 14. Apa produk sampeyan ndhukung inspeksi pihak katelu, minangka SGS? A: Mesthi wae. Kita njaluk dodolan uga mriksa barang sampeyan sadurunge dikirim. 

  • Q

    Suwene bisa entuk tanggapan yen ngirim pitakon?

    A

    Sajrone wektu kerja, kita bakal nanggapi 30 menit lan sajrone wektu kerja, kita bakal mangsuli kurang sajrone 2 jam. 


  • Q

    Apa sampeyan duwe layanan sawise-sales?

    A

    Pancen. Kita nawakake garansi setaun kanggo kabeh produk lan yen ana masalah nalika jaminan, kita bakal menehi perawatan gratis.

  • Q

    Sampeyan duwe hak nyerahake impor lan ekspor?

    A

    Ya, awake dhewe. 


  • Q

    Kepiye cara kita mbayar?

    A

    T / T, L / C, DP, DA, Paypal, jaminan dagang lan kertu kredit kasedhiya.

  • Q

    Sampeyan perusahaan perdagangan utawa pabrik?

    A

    Ya, kita minangka produsen asli ing kutha Ningbo Yuyao, kanthi tim R&D dhewe. 


  • Q

    Apa kode HS produk sampeyan?

    A

    Kode HS: 8517709000

  • Q

    Kepiye cara golek conto?

    A

    Sampel kasedhiya lan wektu pangiriman yaiku 3 dina kerja.

  • Q

    Apa wektu pangiriman paling cepet sampeyan?

    A

    Wektu kiriman standar kita yaiku 15 dina kerja, nanging gumantung karo jumlah order lan kahanan saham kita.

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates