+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

Solusi Telecom Industri

Sampeyan kene: Omah>Product>Solusi Telecom Industri

  • Geser Jaringan Serat kanggo Telpon Serat Optik
  • Geser Jaringan Serat kanggo Telpon Serat Optik

Geser Jaringan Serat kanggo Telpon Serat Optik

Kategori : Sistem Komunikasi Layanan Hit

  • Product Description
  • Inquiry

1. Kesederhanaan, desain kothak logam, penampilan sing apik bisa dilebokake ing meja. Telpon tunggal bisa bebarengan ngrekam 1-8.

2. Saben rekaman telpon langsung ditulis ing panyimpenan disk, cathetan teka lan nomer telpon, tanggal lan wektu telpon, dawa telpon lan informasi liyane, pangenalan otomatis dicetak utawa diputer, kanthi otomatis ngrekam nomer dering.

3. Piranti dilengkapi antarmuka jaringan, kanthi otomatis bisa entuk alamat IP plug kabel Internet.

4. Kacepetan boot, 20 detik kanggo ngetik sistem.

5. Dhukungan antarmuka hard disk kapasitas gedhe hard 2T 2.5'SATA.

6. Sampeyan bisa milih versi kertu SD, bisa ndhukung nganti Kertu SD 64GB.

7. Dhukungan nganti 8-line analog analog nalika ngrekam, sampeyan bisa nggabungake 4-wire, 8-wire.

8. Layar tutul definisi sing dimiliki, operasi sing gampang, umume operasi bisa rampung ing operasi layar tutul.

9. Rekaman otomatis tanpa komputer, piranti sing wis dipasang kabeh.

10. Konsumsi daya, panasake sithik, tanpa kipas angin, sampeyan bisa mlayu 24 jam saben dinane.

Contact Us

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates