+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

Solusi Telecom Industri

Sampeyan kene: Omah>Product>Solusi Telecom Industri

  • lP Piranti Sistem Telpon PBX Ip server telpon PBX
  • lP Piranti Sistem Telpon PBX Ip server telpon PBX

lP PBX Peralatan Sistem Telpon Ip PBX server telpon -JWBT920

Server pengiriman iki minangka jaringan lan saklar terpadu telephony sing dadi saklar VoIP khusus ing perusahaan kasebut. Kabeh telpon ip bisa didaftarkan menyang server telpon ip. Kita bisa ngatur kabeh telpon liwat server iki.


Kasus kasebut nggunakake desain struktur kabeh baja, sing kompak lan kuat. Iki nggunakake prosesor sing nyerep kejut lan tahan kejut kanggo hard disk, lan nggedhekake 2 posisi hard disk kanggo ndhukung syarat aplikasi kapasitas gedhe. Nyedhiyakake port Gigabit Ethernet, ndhukung sisipan kertu ekspansi PCI dawa lengkap, minangka komputer kontrol industri daya rendah, umume digunakake ing terminal puter maneh TV digital, sistem konferensi video, sistem telpon, sistem rekam, lsp.

  • Product Description
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • FAQ
  • Inquiry

item

paramèter

struktur

 

Ukuran (jembaré × ambane × dhuwur)

436mm x 518mm x 155mm

bobot

10KG

Sumber daya

 

 

220V sumber daya

Dhukungan 220V dual power supply, voltase input 110V-240V

48V sumber daya

Dhukungan 48V dual power supply, voltase input 41V-60V

Daya (full load)

120W

Antarmuka Jaringan

Port Ethernet

2 port Gigabit Ethernet

Protokol sinyal

 

SIP

ngadeg kanthi

RTP / RTCP / SRTP

ngadeg kanthi

media

 

 

 

Coding pidato

Dhukungan G.711A / μ, G.723.1, G.729A

Relay DTMF

ngadeg kanthi

Dipateni kumandhang

ngadeg kanthi

QoS

ngadeg kanthi

kapasitas

 

 

Pangguna pangguna IP maksimal

200

Jumlah maksimum batang IP

32

Jumlah maksimum sumber daya media

200 saluran sumber daya media (VoIP, rekaman lan nuduhake puter maneh), 200 saluran sumber daya konferensi

kinerja

 

 

 

 

 

 

 

BHCC

108000

Nomer telpon sekaligus

30 telpon sekaligus, rata-rata wektu sambungan telpon <1.5s

Tingkat telpon-liwat

Tingkat sambungan telpon> 99%

Wektu ngoper dinamis kanthi kode swara kanthi rata-rata

Coding swara dinamis wektu ganti otomatis <60ms

Nomer rapat maksimum sing didhukung

Dhukungan nganti 4 ruang rapat

Nomer maksimum peserta ing konferensi

Dhukungan nganti 128 peserta konferensi

Nomer maksimum peserta ing rapat siji

Rapat tunggal ndhukung nganti 128 peserta.

MTBF

MTBF: 62 taun

Lingkungan kerja

digunakake suhu

0-50

Kelembapan lingkungan kerja (ora kondensasi)

10% -90%

Product fitur:

1. Peralatan iki nggunakake desain rak 1U lan bisa dipasang ing rak;

2. Mesin kabeh nggunakake tuan rumah kelas industri daya rendah, sing bisa mlaku suwe banget;

3. Antarmuka eksternal sing sugih: 2X RJ45, 4 X USB kecepatan tinggi 2.0, 4XRS232;

4. Nyedhiyakake 1 x Line In + 1 x Mic Ing rong solusi antarmuka audio;

5. Nyedhiyakake antarmuka keyboard lan mouse PS / 2;


Spesifikasi Produk:

Model: 19-inch mesin rak-dipasang standar

Prosesor: Dhukungan pemroses seri 115X, nganti I5-3470

Set chip: chipset B75

Memori utama: 2 * 200-pin memori DDR3 1600/1333 kaping pindho, dhukungan maksimal 32GB

Hard Disk: Hard disk standar dhuwur 500G SATA, bisa nggedhekake 3.5-inci 2T / 4T hard disk gedhe

Grafis: Kertu grafis inti

Audio: 2 * Antarmuka I / O Audio (mikropon lan output garis), Realtek ALC662 6-channel audio kasetyan dhuwur

Antarmuka panel ngarep: USB 2 ngarep, LED HDD, LED Daya, Tombol saklar daya, tombol pulihake

Antarmuka panel mburi: Line In, Line Out, Mic In, PS2, 2 Gigabit Ethernet port, 4 USB2.0, 4 serial serial, 1 VGA

Sumber daya: pasokan listrik khusus kanggo komputer industri, 115V / 60Hz, adaptif 230V / 50Hz

Lingkungan: nganti 50 ° C (122 ° F) suhu non-kondensasi 90%


Application

Why Pilih Kita

FAQ

Sertifikasi:

SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,

Tanggal pangiriman:

dina 3-7

MOQ:

1 pesawat

Kemampuan Pasokan:

5000 set / wulan

Jangka Pembayaran:

T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C utawa liya-liyane kanggo negosiasi.

Penawaran Sampel:

Sampel kasedhiya lan bisa gratis kanggo pelanggan strategis.

Pengaturan conto:

Sampel standar bakal disiapake kanggo dikirim udakara 3 dina kerja. 

(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)

Layanan sawise-sales

Garansi 2 taun lan suku cadang kasedhiya kanggo perawatan.

kontak

Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Contact Us

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates