+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

Telpon VoIP Industri

Sampeyan kene: Omah>Product>Telpon VoIP Industri

  • industri cuaca bukti cuaca IP66 kanthi layanan kualitas handset berkualitas tinggi
  • Telpon Waterproof Manajemen Kapal
  • Telpon IP66 voip tahan banyu
  • Telpon Darurat Darurat Telpon IP66 Industrial Waterproof
  • Industri darurat IP tahan las paduan aluminium aluminium IP66
  • telpon anti banyu paling apik sing digunakake ing stasiun minyak
  • industri cuaca bukti cuaca IP66 kanthi layanan kualitas handset berkualitas tinggi
  • Telpon Waterproof Manajemen Kapal
  • Telpon IP66 voip tahan banyu
  • Telpon Darurat Darurat Telpon IP66 Industrial Waterproof
  • Industri darurat IP tahan las paduan aluminium aluminium IP66
  • telpon anti banyu paling apik sing digunakake ing stasiun minyak

3G GSM SIP Vandal Telpon Tetep Telepon Tetep Telepon - JWAT901

Kategori: Telpon IP

Model : JWAT901

Kelas Pertahanan : IP65

Ukuran: 343 × 294 × 206

Bahan: Aloi aluminium

Werna : Kuning (bisa disesuaikan)

Sistem komunikasi : IP


  • Product Description
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • FAQ
  • Inquiry

1.Aluminum alloy die-casting shell, kekuatan mekanik sing dhuwur lan resistensi kuwat.

2.Standard Analogue telpon. Uga kasedhiya ing versi SIP / VoIP, GSM / 3G.

Handset 3.Heavy Tugas karo panrima sing kompatibel karo Pangrungon, Mbebayani mikropon. 

4.Proteksi bukti bukti kanggo IP66-IP67.

5. Papan kunci Zink seng sing apik.

6.Wall dipasang, instalasi prasaja.

7. Garis telpon didhukung.

8.Sambungan: RJ11 kabel sepasang terminal ngawut-awut.

9.Tingkatan nada dering: luwih saka 80dB (A).

10.Pemasang lan warna.

11. bagean telpon digawe saka telpon kanthi kasedhiya.

12. CE, FCC, RoHS, ISO9001 netepi.


Voltase TandhaPoE, 12V DC utawa 220VAC
Saiki Siaga Pakaryan≤0.2A
Frekuensi Response250 ~ 3000 Hz
Jilid Ringer≤80dB (A)
Bahan KorosiWF1
Suhu sekitar-40 ~ + 70 ℃
Tekanan atmosfir80 ~ 110KPa
Asor Relatif≤95%
Bolongan Lead3-PG11
instalasiDipasang tembok



Application

Why Pilih Kita

FAQ

Sertifikasi:

SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,

packing:

1sets / karton, 6kg / karton

Tanggal pangiriman:

dina 3-7

MOQ:

1 pesawat

Kemampuan Pasokan:

5000 set / wulan

Jangka Pembayaran:

T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C utawa liya-liyane kanggo negosiasi.

Penawaran Sampel:

Sampel kasedhiya lan bisa gratis kanggo pelanggan strategis.

Pengaturan conto:

Sampel standar bakal disiapake kanggo dikirim udakara 3 dina kerja. 

(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)

Layanan sawise-sales

Garansi 2 taun lan suku cadang kasedhiya kanggo perawatan.

kontak

Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Contact Us

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates