+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

Telpon VoIP Industri

Sampeyan kene: Omah>Product>Telpon VoIP Industri

  • 未 命名 _ 副本
  • JWAT302拷贝
  • JWAT302拷贝
  • JWAT302拷贝
  • JWAT302拷贝
  • JWAT302拷贝
  • 未 命名 _ 副本
  • JWAT302拷贝
  • JWAT302拷贝
  • JWAT302拷贝
  • JWAT302拷贝
  • JWAT302拷贝

Telp Telepon Industri Karo Telpon Waterproof VOIP Telpon - JWAT902

Kategori: Telpon IP

Model : JWAT902

Kelas Pertahanan : IP65

Ukuran: 343 × 294 × 206

Bahan: Aloi aluminium

Werna : Kuning (bisa disesuaikan)

Sistem komunikasi : IP


  • Product Description
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • FAQ
  • Inquiry

1.Aluminum alloy die-casting shell, kekuatan mekanik sing dhuwur lan resistensi kuwat.

2. Dhukungan 2 baris SIP, SIP 2.0 (RFC3261).

3. Kode Audio: G.711, G.722, G.729.

Protokol 4.IP: IPv4, TCP, UDP, TFTP, RTP, RTCP, DHCP, SIP.

5. Kode pembatalan gema: G.167 / G.168.

6. Ndhukung duplex lengkap.

7.WAN / LAN: ndhukung mode Bridge.

8. Dhukungan DHCP entuk IP ing port WAN.

9. Dhukungan PPPoE kanggo xDSL.

10. Dhukungan DHCP entuk IP ing port WAN.

Handset 11.Heavy Tugas karo panrima sing kompatibel karo Pangrungon, Mbebayani mikropon. 

12.Proteksi bukti bukti kanggo IP66-IP67.

13. Papan kunci Zink seng sing apik.

14.Wall dipasang, instalasi prasaja.

15.Sambungan: RJ11 kabel sepasang terminal ngawut-awut.

16.Tingkatan nada dering: luwih saka 80dB (A).

17.Pemasang lan warna.

18. bagean telpon digawe khusus kasedhiya.

19.CE, FCC, RoHS, ISO9001 netepi.


Voltase Tandha

100-230VAC

Saiki Siaga Pakaryan

≤0.2A

Frekuensi Response

250 ~ 3000 Hz

Jilid Ringer

≤80dB (A)

Daya Output sing Ditambahake

10 ~ 25W

Bahan Korosi

WF1

Suhu sekitar

-40 ~ + 60 ℃

Tekanan atmosfir

80 ~ 110KPa

Asor Relatif

≤95%

Bolongan Lead

3-PG11

instalasi

Dipasang tembok




Application

Why Pilih Kita

FAQ
Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing: 1 set / karton, 10kg / karton
Tanggal pangiriman: dina 3-7
MOQ: 1 pesawat
Kemampuan Pasokan: 5000 set / wulan
Jangka Pembayaran: T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C utawa liya-liyane kanggo negosiasi.
Penawaran Sampel: Sampel kasedhiya lan bisa gratis kanggo pelanggan strategis.
Pengaturan conto: Sampel standar bakal disiapake kanggo dikirim udakara 3 dina kerja. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Layanan sawise-sales Garansi 2 taun lan suku cadang kasedhiya kanggo perawatan.
kontak Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Contact Us

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates