+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

Telpon VoIP Industri

Sampeyan kene: Omah>Product>Telpon VoIP Industri

  • telpon bukti banyu
  • telpon industri
  • telpon darurat
  • dustproof telephone
  • vandal proof  Telelpohone
  • wall mounted telephone
  • telpon bukti banyu
  • telpon industri
  • telpon darurat
  • dustproof telephone
  • vandal proof  Telelpohone
  • wall mounted telephone

Telpon gaya panas sing paling apik ing industri modern kanthi tugas tugas cuaca kanthi bukti -JWAT937

Telpon Bukti Banyu iki nduweni kasus tahan cuaca aluminium tahan corak kanthi bukti sing bisa nglindhungi saka bledug lan kelembapan ingress.This VOIP Wall Mounted Waterproof Telephone banget populer kanggo trowongan, pertambangan,Kelautan, Lemah Bawah, Stasiun Metro, Platform Railway, Sisih Jalur, Hotel, Akeh Parkir, Tanduran Baja, Tanduran Kimia, Tanduran Panguwasa lan Tanduran Perindustrian abot Tugas


  • Product Description
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • FAQ
  • Inquiry

1. Bukti Vandal dibukak bahan baja. 

2. handset Heavy Duty karo panrima sing kompatibel karo Panrima, Noise mbatalake mikropon 

3.Kunci kekunci aloi seng. 

4. Sensitivitas speker lan mikropon bisa diatur. 

5. Ndhukung fungsi dispatcher telpon tombol siji. 

6. Audio Codes:G.729、G.723、G.711、G.722、G.726,etc.

7. Dhukungan SIP 2.0 (RFC3261), Protokol RFC. 

8.Wall dipasang, instalasi prasaja. 

9. bagean telpon digawe khusus kasedhiya. 

10.CE, FCC, RoHS, ISO9001 netepi.


ProtokolSIP2.0 (RFC-3261)
Amplifier Audio2.4W
Kontrol Volumeluwes
dhukunganRTP
CodecG.729、G.723、G.711、G.722、G.726
Power SupplyAC220V utawa PoE
LAN10 / 100BASE-TX s Auto-MDIX, RJ-45
WAN10 / 100BASE-TX s Auto-MDIX, RJ-45

bobot

5.5KG

instalasi

Dipasang tembok

Ngandhani Bahan 

IP65


Application

Why Pilih Kita

FAQ

Sertifikasi:

SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,

1Paket:

1 set / karton, 6 kg / karton

Tanggal pangiriman:

dina 3-7

MOQ:

1 pesawat

Kemampuan Pasokan:

5000 set / wulan

Jangka Pembayaran:

T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C utawa liya-liyane kanggo negosiasi.

Penawaran Sampel:

Sampel kasedhiya lan bisa gratis kanggo pelanggan strategis.

Pengaturan conto:

Sampel standar bakal disiapake kanggo dikirim udakara 3 dina kerja. 

(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)

Layanan sawise-sales

Garansi 2 taun lan suku cadang kasedhiya kanggo perawatan.

kontak

Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Contact Us

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates