+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

Telpon Jail

Sampeyan kene: Omah>Product>Telpon Jail

  • ip54 industrial telephone
  • stainless steel windproof and damage proof  telephone
  • Analog Corded Prison Intercom Telephone
  • Durable full size prison telephone
  • telpon bukti banyu
  • ip54 industrial telephone
  • stainless steel windproof and damage proof  telephone
  • Analog Corded Prison Intercom Telephone
  • Durable full size prison telephone
  • telpon bukti banyu

Penjara & Penjara Langsung Langsung Nyambungake telpon nganggo kabel nganggo waja - JWAT148

Telpon Penjara jinis Payphone gedhe Joiwo dirancang kanggo nyedhiyakake komunikasi tahan vandal kanggo ruang tunggu, asrama, gerbang lan cara mlebu penjara, penjara, lan institusi liyane.

Joiwo 's  Payphone size Wall Mount Telephones are specifically designed for high vandalism areas subject to fraud and abuse. The unit is constructed of rugged stainless steel and equipped with tamper resistant security screws for added strength and durability. This telephone could use a instruction card to  guide people how to operate.


  • Product Description
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • FAQ
  • Inquiry

1. Telpon Analog Standar. Line telpon didhukung.

Nihan bahan stainless steel 2.304, kekuatan mekanik sing dhuwur lan resistensi pengaruh sing kuat.

3.Velet tahan handset karo lanyard baja internal lan grommet nyedhiyakake keamanan ditambahake kanggo kabel handset.

4. Keypad paduan seng karo tombol kontrol volume.

5.Magnetik pancing ngalih kanthi ngalih reed.

6. Konektor Paduan Seng kanthi rotasi fleksibel lan sambungan sing bisa dipercaya.

7. Mikropon sing mbatalake swara opsional kasedhiya 

8.Wall dipasang, instalasi prasaja.

9.Protes Proteksi IP54.

10.Sambungan: RJ11 kabel sepasang terminal ngawut-awut.

11. Werna warna kasedhiya.

12. bagean telpon digawe khusus kasedhiya. 

13.CE, FCC, RoHS, ISO9001 sing cocog.


VoltaseDC48V
Saiki Siaga Pakaryan≤1mA
Frekuensi Response250 ~ 3000 Hz
Jilid Ringer≥80dB (A)
Bahan KorosiWF2
Suhu sekitar-40 ~ + 60 ℃
Tekanan atmosfir80 ~ 110KPa
Asor Relatif≤95%
Bolongan Lead1-Ø5
bobot5.6kg
instalasiDipasang tembok


Application

Why Pilih Kita

FAQ
Sertifikasi:SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing:4 set / karton, 25kg / karton
Tanggal pangiriman:dina 3-7
MOQ:1 pesawat
Kemampuan Pasokan:5000 set / wulan
Jangka Pembayaran:T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C utawa liya-liyane kanggo negosiasi.
Penawaran Sampel:Sampel kasedhiya lan bisa gratis kanggo pelanggan strategis.
Pengaturan conto:Sampel standar bakal disiapake kanggo dikirim udakara 3 dina kerja. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Layanan sawise-salesGaransi 2 taun lan suku cadang kasedhiya kanggo perawatan.
kontakTel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Contact Us

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates