+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

Telpon Jail

Sampeyan kene: Omah>Product>Telpon Jail

  • telpon pakunjaran
  • Telpon stainless steel
  • telpon tahan debu
  • telpon analog
  • tembok sing dipasang ing tembok
  • telpon pakunjaran
  • Telpon stainless steel
  • telpon tahan debu
  • telpon analog
  • tembok sing dipasang ing tembok

ukuran cilik Jail Telephone Keypad Berkualitas Tinggi Telpon Unik Unik kanggo kampus -JWAT132

Tahan saka vandal, baja tahan karat Ningbo Joiwo, garis telpon penjara lan telpon pakunjaran, nawakake komunikasi sing bisa dipercaya kanggo wilayah kunjungan penjara, asrama, kamar kontrol, sallyport, gerbang lan dalan mlebu.

  • Product Description
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • FAQ
  • Inquiry

1. Telpon Analog Standar. Line telpon didhukung.

2. Tembok telpon penjara. Faceplate gang kaping pindho lan kothak sing dipasang ing tembok

3.Velet tahan handset karo lanyard baja internal lan grommet nyedhiyakake keamanan ditambahake kanggo kabel handset.

4. Keypad paduan seng.

5. Gandheng magnetik lan dering kanthi saklar alang-alang.

6.Ospeksi swara-mbatalake mikropon kasedhiya.

7.Wall dipasang, instalasi prasaja.

8.Protes Proteksi IP54.

9.Sambungan: RJ11 kabel sepasang terminal ngawut-awut.

10. Werna warna kasedhiya.

11. bagean telpon digawe khusus kasedhiya.

12.CE, FCC, RoHS, ISO9001 netepi.


Power Supply

Telpon Line Powered

Voltase

DC48V

Saiki Siaga Pakaryan

≤1mA

Frekuensi Response

250 ~ 3000 Hz

Jilid Ringer

≤80dB (A)

Bahan Korosi

WF1

Suhu sekitar

-40 ~ + 70 ℃

Tekanan atmosfir

80 ~ 110KPa

Asor Relatif

≤95%

Tingkat Anti-Vandalisme

IK10

instalasi

Dipasang tembok


Application

Why Pilih Kita

FAQ
Sertifikasi:SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing:12 set / karton, 22kg / karton
Tanggal pangiriman:dina 3-7
MOQ:1 pesawat
Kemampuan Pasokan:5000 set / wulan
Jangka Pembayaran:T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C utawa liya-liyane kanggo negosiasi.
Penawaran Sampel:Sampel kasedhiya lan bisa gratis kanggo pelanggan strategis.
Pengaturan conto:Sampel standar bakal disiapake kanggo dikirim udakara 3 dina kerja. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Layanan sawise-salesGaransi 2 taun lan suku cadang kasedhiya kanggo perawatan.
kontakTel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Contact Us

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates