+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

Product

Sampeyan kene: Omah>Product

  • 1
  • 1

Kamera Aplikasi Industri

Kategori : Model Kamera sing Mbusak Mbledhos

  • Product Description
  • Inquiry

1. Cocog kanggo atmosfer gas bahan peledak Zona 1 lan Zona 2.

2. Cocog kanggo atmosfer bledosan IIA, IIB, IIC.

3. Ditrapake kanggo bledug sing bisa diobong Zona 20, Zona 21 lan Zona 22.

4. Cocog kanggo suhu kelas T1 ~ T6.

5. Digunakake kanthi akeh ing eksplorasi minyak, kimia, militer, farmasi, penyulingan minyak lan lingkungan lan depot liyane sing mbebayani, platform minyak lepas pantai, tanker minyak lan papan liyane.


Contact Us

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates