+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

Product

Sampeyan kene: Omah>Product

  • 命名 _ 副本 w
  • 命名 _ 副本 w

industri payphone Katalog telpon Pubic JWAT203

  • Product Description
  • Inquiry

Jeneng: Telepon industri payung Pubic JWAT203


telpon umum industri

The Payphone umum ruangan minangka pilihan sing cocog kanggo nyedhiyakake komunikasi sing cocog ing lingkungan ruangan kayata dalan, taman, resort, stasiun bis / sepur.

1. fitur:


Kanthi tombol Pencet cepet 4 kanggo nelpon kanthi otomatis.


Nomer telpon bisa disetel utawa diowahi yen dibutuhake


Nduwe kabeh fungsi telpon normal


Resistensi dhuwur ngrusak, linuwih dhuwur, anti banyu lan tahan lembab


2. Aplikasi:


Cocog kanggo lingkungan umum ruangan, kayata:

  • Lurung-lurung, taman, resort, plaza;
  • Stasiun bis / sepur;
  • Pantai, kolam renang, lapangan golf.

telpon umum telpon

telpon tahan lama industri

3.Spesifikasi:


1. Telpon Analog Standar. Line telpon didhukung.

2. Perumahan sing sehat, digawe saka baja sing digulung adhem kanthi bubuk dilapisi

3.Velet tahan handset karo lanyard baja internal lan grommet nyedhiyakake keamanan ditambahake kanggo kabel handset.

4. Keypad paduan seng karo 4 tombol pencet cepet.

5.Magnetik pancing ngalih kanthi ngalih reed.

6. Mikropon sing mbatalake swara opsional kasedhiya 

7.Wall dipasang, instalasi prasaja.

8.Protes Proteksi IP54.

9.Sambungan: RJ11 kabel sepasang terminal ngawut-awut.

10. Werna warna kasedhiya.

11. bagean telpon digawe khusus kasedhiya. 

12. CE, FCC, RoHS, ISO9001 netepi


Yen sampeyan duwe ide babagan telpon umum analog / Voip kanggo proyek laut / kereta api / dermaga / port / dalan gedhe / trowongan utawa liya-liyane, Ningbo Joiwo Explosionproof olèh sarat sampeyan, kanthi R&D profesional lan taun-taun insinyur sing pengalaman, kita uga bisa atur solusi kanggo nyukupi kabutuhan bisnis sampeyan.


Ningbo Joiwo ora bisa njeblug 
khusus kanggo telpon industri kaya IP utawa sistem telepon analog, telpon tahan cuaca, telpon bukti bledosan, telpon bukti vandal, telpon bebas tangan, telpon umum lan telpon penjara. Kita bisa menehi solusi sistem PBX sing bisa digunakake kanggo atmosfer bledug lan gas mbebayani, petrokimia industri, Tunnel, metro, railway, speedway, laut, kapal, offshore, mine, pembangkit listrik, jembatan, hotel, rumah sakit, penjara.


Contact Us

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates