+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

Telpon Umum

Sampeyan kene: Omah>Product>Telpon Umum

  • hotline phone
  • Auto dial
  • public phone
  • cord rolled steel
  • public phone with handset
  • hotline phone
  • Auto dial
  • public phone
  • cord rolled steel
  • public phone with handset

Telpon nelpon otomatis kanggo telpon Telpon telpon tahan lama Telepon handset - JWAT205

Model : JWAT205

Kelas Perlindungan : IP54

Bahan : Steel Rolled Cold

Werna : Abang (Bisa Disesuaikan)

Mode Komunikasi : Analog


  • Product Description
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • FAQ
  • Inquiry

1. Telpon Analog Standar. Line telpon didhukung.

2. Perumahan sing sehat, digawe saka baja sing digulung adhem kanthi bubuk dilapisi

3.Velet tahan handset karo lanyard baja internal lan grommet nyedhiyakake keamanan ditambahake kanggo kabel handset.

4.Magnetik pancing ngalih kanthi ngalih reed.

5. Telpon hotline. Yen handset dijupuk, telpon bakal nelpon nomer hotline kanthi otomatis.

6. Nomer telpon hotline bisa disetel lan diganti yen prelu.

7.Ospeksi swara-mbatalake mikropon kasedhiya.

8.Wall dipasang, instalasi prasaja.

9.Protes Proteksi IP54.

10.Sambungan: RJ11 kabel sepasang terminal ngawut-awut.

11. Werna warna kasedhiya.

12. bagean telpon digawe khusus kasedhiya. 

13.CE, FCC, RoHS, ISO9001 netepi.


Power SupplyTelpon Line Powered
VoltaseDC48V
Saiki Siaga Pakaryan≤1mA
Frekuensi Response250 ~ 3000 Hz
Jilid Ringer≤80dB (A)
Bahan KorosiWF1
Suhu sekitar-40 ~ + 70 ℃
Tekanan atmosfir80 ~ 110KPa
Asor Relatif≤95%
Tingkat Anti-VandalismeIK09
instalasiDipasang tembok




Application

Why Pilih Kita

FAQ
Sertifikasi:SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing:4 set / karton, 12kg / karton
Tanggal pangiriman:dina 3-7
MOQ:1 pesawat
Kemampuan Pasokan:5000 set / wulan
Jangka Pembayaran:T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C utawa liya-liyane kanggo negosiasi.
Penawaran Sampel:Sampel kasedhiya lan bisa gratis kanggo pelanggan strategis.
Pengaturan conto:Sampel standar bakal disiapake kanggo dikirim udakara 3 dina kerja. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Layanan sawise-salesGaransi 2 taun lan suku cadang kasedhiya kanggo perawatan.
kontakTel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Contact Us

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates