+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

Telpon Umum

Sampeyan kene: Omah>Product>Telpon Umum

  • payphone outdoor
  • UTILITY PHONE
  • wall mount payphone
  • Custom Telephones
  • payphone public
  • payphone outdoor
  • UTILITY PHONE
  • wall mount payphone
  • Custom Telephones
  • payphone public

Telpon interkom telpon khusus baja gulung adhem-JWAT201

Model : JWAT201

Kelas Perlindungan : IP54

Ukuran: 300 × 210 × 50

Bahan : Steel Rolled Cold

Werna : Oranye (Bisa Disesuaikan)

Mode Komunikasi : Analog


  • Product Description
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • FAQ
  • Inquiry

1. Telpon Analog Standar. Line telpon didhukung.

2. Perumahan sing sehat, digawe saka baja sing digulung adhem kanthi bubuk dilapisi

3.Velet tahan handset karo lanyard baja internal lan grommet nyedhiyakake keamanan ditambahake kanggo kabel handset.

4. Keypad paduan seng karo 4 tombol pencet cepet.

5.Magnetik pancing ngalih kanthi ngalih reed.

6. Mikropon sing mbatalake swara opsional kasedhiya 

7.Wall dipasang, instalasi prasaja.

8.Protes Proteksi IP54.

9.Sambungan: RJ11 kabel sepasang terminal ngawut-awut.

10. Werna warna kasedhiya.

11. bagean telpon digawe khusus kasedhiya. 

12. CE, FCC, RoHS, ISO9001 netepi.


Power Supply Telpon Line Powered
 Voltase DC48V
Saiki Siaga Pakaryan ≤1mA
Frekuensi Response 250 ~ 3000 Hz
Jilid Ringer ≤80dB (A)
Bahan Korosi WF1
Suhu sekitar -40 ~ + 70 ℃
Tekanan atmosfir 80 ~ 110KPa
Asor Relatif ≤95%
Tingkat Anti-Vandalisme IK09
instalasi Dipasang tembok



Application

Why Pilih Kita

FAQ
Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing: 2 set / karton, 7kg / karton
Tanggal pangiriman: dina 3-7
MOQ: 1 pesawat
Kemampuan Pasokan: 5000 set / wulan
Jangka Pembayaran: T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C utawa liya-liyane kanggo negosiasi.
Penawaran Sampel: Sampel kasedhiya lan bisa gratis kanggo pelanggan strategis.
Pengaturan conto: Sampel standar bakal disiapake kanggo dikirim udakara 3 dina kerja. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Layanan sawise-sales Garansi 2 taun lan suku cadang kasedhiya kanggo perawatan.
kontak Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Contact Us

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates