+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

Telpon Umum

Sampeyan kene: Omah>Product>Telpon Umum

  • No Dial telephone
  • Telpon Vintage
  • Tower and Public Courtesy Phone
  • Tower and Public Courtesy Phone
  • landline telephone
  • No Dial telephone
  • Telpon Vintage
  • Tower and Public Courtesy Phone
  • Tower and Public Courtesy Phone
  • landline telephone

tembok sing dipasang nganggo kabel baja baja sing digulung nganggo landline telephone-JWAT202

Model : JWAT202

Kelas Perlindungan : IP54

Ukuran: 300 × 210 × 65

Bahan : Steel Rolled Cold

Werna : Abang (Bisa Disesuaikan)

Mode Komunikasi : Analog


  • Product Description
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • FAQ
  • Inquiry

1. Telpon Analog Standar. Line telpon didhukung.

2. Perumahan sing sehat, digawe saka baja sing digulung adhem kanthi bubuk dilapisi

3.Velet tahan handset karo lanyard baja internal lan grommet nyedhiyakake keamanan ditambahake kanggo kabel handset.

4. Keypad paduan seng karo 4 tombol pencet cepet.

5.Magnetik pancing ngalih kanthi ngalih reed.

6. Mikropon sing mbatalake swara opsional kasedhiya 

7.Wall dipasang, instalasi prasaja.

8.Protes Proteksi IP54.

9.Sambungan: RJ11 kabel sepasang terminal ngawut-awut.

10. Werna warna kasedhiya.

11. bagean telpon digawe khusus kasedhiya. 

12. CE, FCC, RoHS, ISO9001 netepi


Power Supply Telpon Line Powered
Voltase DC48V
Saiki Siaga Pakaryan ≤1mA
Frekuensi Response 250 ~ 3000 Hz
Jilid Ringer ≤80dB (A)
Bahan Korosi WF1
Suhu sekitar -40 ~ + 70 ℃
Tekanan atmosfir 80 ~ 110KPa
Asor Relatif ≤95%
Tingkat Anti-Vandalisme IK09
instalasi Dipasang tembok





Application

Why Pilih Kita

FAQ
Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing: 2 set / karton, 7kg / karton
Tanggal pangiriman: dina 3-7
MOQ: 1 pesawat
Kemampuan Pasokan: 5000 set / wulan
Jangka Pembayaran: T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C utawa liya-liyane kanggo negosiasi.
Penawaran Sampel: Sampel kasedhiya lan bisa gratis kanggo pelanggan strategis.
Pengaturan conto: Sampel standar bakal disiapake kanggo dikirim udakara 3 dina kerja. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Layanan sawise-sales Garansi 2 taun lan suku cadang kasedhiya kanggo perawatan.
kontak Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Contact Us

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates