+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

Aksesoris Sistem Keamanan

Sampeyan kene: Omah>Product>Telepon antioks>Aksesoris Sistem Keamanan

  • Amplifier tembok banyu sing dipasang ing tembok
  • Amplifier tembok banyu sing dipasang ing tembok

Amplifier tembok banyu sing dipasang ing tembok

Kategori : Aksesoris Sistem Keamanan

Model : JWA004

Jeneng Produk: Waterproof Loudspeaker JWA004



  • Product Description
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • FAQ
  • Inquiry

1.The sound can be connected to the sound reinforcement adapter to form an office dispatching call system.

2. Desain kompak, swara bening.


daya dirating

10 / 15W

Input tekanan pancet

70-100V

Tanggapan frekuensi

90 ~ 16000Hz

Sensitivitas 91dB
Suhu sekitar -30 ~ + 50 ℃
Tekanan atmosfer 80 ~ 110KPa
Kelembapan relatif ≤95%
Total Bobot 1kg
instalasi Tembok dipasang


Application

Why Pilih Kita

FAQ

Sertifikasi:

SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,

packing:

6 set / karton, 22kg / karton

Tanggal pangiriman:

dina 10-20

MOQ:

1 pesawat

Kemampuan Pasokan:

5000 set / wulan

Jangka Pembayaran:

T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C utawa liya-liyane kanggo negosiasi.

Penawaran Sampel:

Sampel kasedhiya lan bisa gratis kanggo pelanggan strategis.

Pengaturan conto:

Sampel standar bakal disiapake kanggo dikirim udakara 3 dina kerja. 

(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)

Layanan sawise-sales

Garansi 2 taun lan suku cadang kasedhiya kanggo perawatan.

kontak

Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Contact Us

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates