+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

Telepon antioks

Sampeyan kene: Omah>Product>Telepon antioks

  • IP66 bukti banyu udan kena pengaruh telpon industri terowongan pengeras suara
  • telemedisin Tunnel tugas abot Telpon
  • Industrial IP66 railway anti banyu anti banyu flashlamp plastik plastik
  • Plastik darurat LED lampu dering anti banyu tahan banyu anti banyu
  • bahan bukti telpon kanthi cuaca sing kuat kanthi Aksesoris berkualitas tinggi sing digunakake ing trowongan
  • Tanduran
  • IP66 bukti banyu udan kena pengaruh telpon industri terowongan pengeras suara
  • telemedisin Tunnel tugas abot Telpon
  • Industrial IP66 railway anti banyu anti banyu flashlamp plastik plastik
  • Plastik darurat LED lampu dering anti banyu tahan banyu anti banyu
  • bahan bukti telpon kanthi cuaca sing kuat kanthi Aksesoris berkualitas tinggi sing digunakake ing trowongan
  • Tanduran

Telpon Industri Railway nganggo Loudspeaker Waterproof - JWAT305

Telpon anti banyu industri plastik iki bisa dihubungake karo speker utawa lampu sorot. Yen ana telpon mlebu, lampu bakal murup. 

Telpon seri iki wis kebak ing tahan korosi paduan aluminium kasus tahan cuaca karo lawang sing nglindhungi lengkap saka lebu lan mlebu lembab, ngasilake produk sing bisa dipercaya kanthi MTBF dawa.


Kelas pertahanan telepon tahan cuaca iki yaiku IP65 ~ 66 lan digawe saka bahan plastik, supaya bisa duwe rega regaange ing pasar. Telpon bisa digunakake ing trowongan, galeri pipa, kampus lan papan njaba ruangan liyane.

  • Product Description
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • FAQ
  • Inquiry

1. Enjin cangkang cetakan injeksi plastik, kekuatan mekanik sing dhuwur lan resistensi pengaruh sing kuat.

2.Standard Analogue telpon. Uga kasedhiya ing versi SIP / VoIP, GSM / 3G.

Handset 3.Heavy Tugas karo panrima sing kompatibel karo Pangrungon, Mbebayani mikropon. 

4.Proteksi bukti bukti kanggo IP66-IP67.

5. Keypad plastik anti banyu.

6.Wall dipasang, instalasi prasaja.

7. Garis telpon didhukung.

8.Sambungan: RJ11 kabel sepasang terminal ngawut-awut.

9.Tingkatan nada dering: luwih saka 80dB (A).

10.Pemasang lan warna.

11. bagean telpon digawe saka telpon kanthi kasedhiya. 

12. CE, FCC, RoHS, ISO9001 netepi


Voltase Tandha

100-230VAC

Saiki Siaga Pakaryan

≤0.2A

Frekuensi Response

250 ~ 3000 Hz

Jilid Ringer

≤80dB (A) 

Daya Output sing Ditambahake

10 ~ 25W

Bahan Korosi

WF1

Suhu sekitar

-40 ~ + 60 ℃

Tekanan atmosfir

80 ~ 110KPa

Asor Relatif

≤95%

Bolongan Lead

3-PG11

instalasi

Dipasang tembok


Application

Why Pilih Kita

FAQ
Sertifikasi:SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing:1sets / karton, 3.5kg / karton
Tanggal pangiriman:dina 3-7
MOQ:1 pesawat
Kemampuan Pasokan:5000 set / wulan
Jangka Pembayaran:T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C utawa liya-liyane kanggo negosiasi.
Penawaran Sampel:Sampel kasedhiya lan bisa gratis kanggo pelanggan strategis.
Pengaturan conto:Sampel standar bakal disiapake kanggo dikirim udakara 3 dina kerja. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Layanan sawise-salesGaransi 2 taun lan suku cadang kasedhiya kanggo perawatan.
kontakTel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Contact Us

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates