+ 86-13858200389

EN
Kabeh Kategori

Telepon antioks

Sampeyan kene: Omah>Product>Telepon antioks

  • telpon industri
  • ip telephone
  • telpon bukti banyu
  • weather proof  telephone
  • railway telephone
  • telpon industri
  • ip telephone
  • telpon bukti banyu
  • weather proof  telephone
  • railway telephone

Telpon Broadcasting Telpon Telpon anti banyu - JWAT309

The Joiwo JWAT309 series telephones are fully contained within a corrosion resistant cast cord rolled steel material weatherproof case  against dust and moisture ingress, resulting in a highly reliable product with a long MTBF.


This Waterproof Telephone is Very Popular For Tunnels, Mining, Marine, Underground, Metro Stations, Railway Platform, Highway Side, Hotels, Parking Lots, Steel Plants, Chemical Plants, Power Plants And Related Heavy Duty Industrial Application, Etc.

  • Product Description
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • FAQ
  • Inquiry

1.Rustust omah, didhekake saka baja gulung kadhemen kanthi ditutupi bubuk.

2.Velet tahan handset karo lanyard baja internal lan grommet nyedhiyakake keamanan ditambahake kanggo kabel handset.

3.Magnetik pancing ngalih kanthi ngalih reed.

4.Prambangan disambungake menyang telpon, yen ana telpon teka, speker bakal muni lan sawise swara 1-7, telpon kasebut bakal nyambung kanthi otomatis liwat speaker. Sawise handset dipetik, telpon bakal liwat peralatan kanggo telpon.

5.Ospeksi swara-mbatalake mikropon kasedhiya.

6.Wall dipasang, instalasi prasaja.

7.Protes Proteksi IP65.

8.Sambungan: RJ11 kabel sepasang terminal ngawut-awut.

9. Werna warna kasedhiya.

10. bagean telpon digawe khusus kasedhiya.

11.CE, FCC, RoHS, ISO9001 netepi.


VoltaseAC220V
Saiki Siaga Pakaryan≤1mA
Frekuensi Response250 ~ 3000 Hz
Jilid Ringer≥80dB (A) 
Bahan KorosiWF2
Suhu sekitar-30 ~ + 60 ℃
Tekanan atmosfir80 ~ 110KPa
Asor Relatif≤95%
Bolongan Lead2-PG11
bobot5.8kg
instalasiDipasang tembok

Application

Why Pilih Kita

FAQ
Sertifikasi:SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing:2 set / karton, 13kg / karton
Tanggal pangiriman:dina 3-7
MOQ:1 pesawat
Kemampuan Pasokan:5000 set / wulan
Jangka Pembayaran:T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C utawa liya-liyane kanggo negosiasi.
Penawaran Sampel:Sampel kasedhiya lan bisa gratis kanggo pelanggan strategis.
Pengaturan conto:Sampel standar bakal disiapake kanggo dikirim udakara 3 dina kerja. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Layanan sawise-salesGaransi 2 taun lan suku cadang kasedhiya kanggo perawatan.
kontakTel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Contact Us

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates