+ 86-13858299692

EN
Kabeh Kategori

Sugeng Rawuh JOIWO


Kepuasan pelanggan minangka target utama ing JOIWO.

Ningbo Joiwo Explosion-proof Science and Technology Co., Ltd. dununge ing Taman Perindustrian Guoxiangqiao, Kota Yuyao, Provinsi Zhejiang. Baris produk kita kalebu telpon bukti bledosan, telpon tahan cuaca, telpon penjara lan telpon umum sing tahan ngrusak. Kita nggawe sebagian besar bagean saka telpon kanthi mandhiri lan menehi kita kauntungan luwih saka biaya lan kontrol kualitas. Telpon kita digunakake kanthi akeh ing pakunjaran, sekolah, kapal, petroleum lan platform ngebur minyak, lsp. Telpon penjara uga wis entuk reputasi apik saka para pelanggan ing AS, Eropa, lan Timur Tengah ...

ndeleng liyane

Produk kita

Ndeleng kabeh
Ngerti pabrik kita

Lokakarya Proses Kapindho

Pabrik kita dipindhah menyang situs anyar ing wulan April 2011 kanthi luas produksi 4,500 meter persegi lan dilengkapi mesin produksi lan pamrosesan modern. Perusahaan kita duwe kapabilitas R&D, manufaktur, perakitan, pengujian, instalasi lan layanan teknis. Kita netepi prinsip "sentris-pelanggan" lan mesthi netepi kemitraan strategis jangka panjang karo para pelanggan, ngupayakake dadi pelopor ing lapangan lan nggawe merek kelas siji.

PREV
NEXT

kita Case

Layanan berkualitas tinggi ing macem-macem industri


Pitakonan & NEWS

Layanan berkualitas tinggi ing macem-macem industri


SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates