+ 86-13858200389

Vaega faapitoa uma

tala

Ua e i ai iinei: Fale>tala

Fa'ailoa so'otaga e fa o le tulaga lelei o le keyboard u'amea tau pisinisi

TAIMI: 2019-06-26 HITS: 68

   O le keyboard u'amea fale gaosi oloa o se ituaiga o keyboard alamanuia. Pe a faatusatusa i isi keyboards alamanuia, e mafai ona faaaoga le keyboard uʻamea falegaosimea i siosiomaga faigata, ma o loʻo i ai se loka faʻaeletoroni galuega, lea e mafai ona taofia le ulufale faasolitulafono. O lo'o fa'apipi'i atoatoa le piano u'amea fa'apisinisi i tekinolosi fa'a-silikoni, lea e fa'asusu ai le piano. O nei meatotino o le keyboard uʻamea faʻamautinoa e faʻaaogaina lautele i mea faigaluega a le tagata lava ia e pei o mea tau tupe, fesoʻotaʻiga, militeri, pulega faʻapisinisi, petrochemical, ma nofoaafi.

   Alamanuia u'amea keyboards ua amata ona sili atu ma sili atu ona lauiloa i luga o le maketi, i le avea ai ma se tagata faatau le auala e iloagofie ai le tulaga lelei o keyboards uʻamea.

1, Mataitu ma le toto'a le galuega o le piano

       O le pito i luga o se piano u'amea lelei lelei e masani lava ona fa'alelei, ma o le pa'i o tamatamailima e fai si lamolemole, ae o le numera i luga o fa'amau u'amea ta'itasi o lo'o i ai se lagona concave ma convex, o lo'o togitogi uma i le laser e se masini fa'apolofesa. O nisi fa'amau u'amea e lolomi sa'o i le vaitusi, lea e mana'omia ai le fa'alogo a le tagata fa'atau. Talu ai e le umi se taimi o le piano u'amea, o le a le pine ae mou atu le fa'ailoga i luga o le ki, ma afaina ai foliga vaaia.

2, Le foliga mai o le piano uʻamea tau pisinisi

     O le keyboard uʻamea e le gata e faʻamalieina ai le galuega a le tagata faʻatau, ae faʻafetaui foi i le tofo o le tagata faʻatau i foliga vaaia, ina ia mafai ona tosina mai ai le tele o tagata faʻatau, ma o tagata o loʻo galulue e mafai ona maua se poto masani ma faʻateleina le lelei o galuega.

3, le lagona o le piano u'amea

     E lelei le lagona o le piano. E tutusa le mamafa o le ki, e feololo le ki, ma e le mafai ona tatalaina fa'amau. O nei mea e mafai ona fetaui ma manaʻoga o tagata faʻaoga.

4, le pisapisao o le piano uʻamea

     O le pisapisao e fa'aosoina e le piano u'amea e le tatau ona tetele tele. Afai e tele naua le pisapisao, o le a faʻalavelave i le isi poʻo le galue o le mafaufau o isi, ma mafua ai le faʻalavelave i isi. O le mea lea, o le keyboard uʻamea ma le pisapisao maualalo o le a fiafia i ai le tele o tagata faʻaoga.


SINI MA SAʻO!Tuuina atu imeli meli atoatoa & Faʻamatalaga taimi faʻatau taimi faapitoa