+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Ledakan Telepon Buktina

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Ledakan Telepon Buktina

  • Industrial stainless steel IP67 telephone
  • anti damage hands free telephone
  • telepon buktina cai
  • explosionproof handsfree speakerphone telephone
  • Industrial stainless steel IP67 telephone
  • anti damage hands free telephone
  • telepon buktina cai
  • explosionproof handsfree speakerphone telephone

telepon stainless steel IP67 explosionproof handsfree handspree telepon sélulér pikeun tambang -JWAT813

JWBT813  is strong and rugged explosionproof telephone with vandal proof handset with Coiled cord,zinc alloy material keypad and cradle. It can be used in a variety of applications such as in explosive gas atmospheres,IIA, IIB explosive atmosphere, temperature class T1 ~ T6,Chemical factory pharmaceutical factory clean room, elevator, clean room factory workshop etc.

  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

Telepon analog 1.Standard, Telepon garis listrik. Ogé sayogi dina versi SIP / VoIP, GSM / 3G.

Perumahan 2.Robust, diwangun tina 304 bahan stainless steel.

3. Operasi Tuang-Tangan.

4.Vandal keypad stainless steel tahan.

5.Flush Ningkatkeun.

6.Kalindungan perlindungan IP67.

7.Sambungan: RJ11 kabel parahu pasang kabel.

Alat ganti telepon 8.Self-digawe.

9.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.


Émbaran ngabeledug  ExdibIICT6Gb / EXtDA21IP66T80 ℃
power Supply Line Telepon Dipasang
  Voltaseu AC220V
Karya Sayaga Ayeuna 0.2A
frékuénsi Tanggapan 250 ~ 3000 Hz
Jilid Ringer ≥80dB (A) 
Korosi Kelas WF2
Suhu ambient -30 ~ + 60 ℃
Tekanan Atmosfir 80 ~ 110KPa
kalembaban relatif ≤95%
Kalungguhan Bolongan 2-G3 / 4 ”
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake study



Application

Why Pilih Kami

FAQ
Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing: 2 sét / karton, 20kg / karton
Tanggal pangiriman: poé 3-7
MOQ: 1 set
Kamampuhan Suplai: 5000 susunan / bulan
Jangka pamayaran: T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel: Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel: Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan Service Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontak Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas