+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Ledakan-Bukti Junction Box

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Ledakan Telepon Buktina>Ledakan-Bukti Junction Box

  • IIC IP65 Aluminium Alloy Box Ledakan Bukti Junction Box
  • IIC IP65 Aluminium Alloy Box Ledakan Bukti Junction Box

IIC IP65 Aluminium Alloy Box Ledakan Bukti Junction Box

Kategori : Boks-Junction Box Junction

Model: JWBX-20C3

Ngaran Produk: Boks-Junction Box Junction

Explosion-proof mark: Ex d II BT6 DIP A20 TA T6

Perlindungan: IP65

Diménsi: 400X400X150

Bahan: Aluminium Galunggung

Warna: Grey


  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1. Carbon steel material, high mechanical strength, strong impact resistance.

2. High-temperature electrostatic spray on the surface of the shell, good antistatic ability, and eye-catching color.


Émbaran ngabeledug Ex d II BT6 DIP A20 TA T6
Ngabela Gred IP65
Anti-corrosion grade WF1
hawa ambient -40~+ 60 ℃
Tekanan Atmosfir 80~110KPa
kalembaban relatif ≤95%
Outlet hole threads 5-G3/4
beurat 15kg


Application

Why Pilih Kami

FAQ
sertipikasi : SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing: 6 sét / karton, 22kg / karton
pangiriman kaping: poé 10-20
MOQ: 1 set
nganyadiakeun pangabisa: 5000 susunan / bulan
pamayaran istilah: T / T, Paypal, Alibaba Jaminan dagang, L / C or batur keur badami.
sampel tawaran: Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
sampel susunan: Sampel standar bakal be disiapkeun ka ngirim in kira-kira 3 gawe poé. 
(Jeung DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; suweng 7 poé ka ngahontal tujuan)
Sanggeus-jualan palayanan Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontak Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas