+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Host Telepon Émbaran-Béntang

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Ledakan Telepon Buktina>Host Telepon Émbaran-Béntang

  • Add to CompareShare IP65 stainless steel explosion proof industrial
  • telepon bebas telepon
  • clean room factory workshop explosion proof telephone
  • Chemical factory pharmaceutical factory clean room
  • elevato telephone
  • Add to CompareShare IP65 stainless steel explosion proof industrial
  • telepon bebas telepon
  • clean room factory workshop explosion proof telephone
  • Chemical factory pharmaceutical factory clean room
  • elevato telephone

Anti telepon ngabeledug Telepon Armord bawah tanah Hape gratis Telepon -JWBT812

Modél : JWBT812

Kelas Perlindungan : IP65

Bahanna: Stainless steel

Diménsi : 260 × 190 × 124

Modeu Komunikasi : IP / Analog


  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

Telepon analog 1.Standard, Telepon garis listrik. Ogé sayogi dina versi SIP / VoIP, GSM / 3G.

Perumahan 2.Robust, diwangun tina 304 bahan stainless steel.

3. Operasi Tuang-Tangan.

4.Vandal keypad stainless steel tahan.

5.Flush Ningkatkeun.

6.Kalindungan perlindungan IP54.

7.Sambungan: RJ11 kabel parahu pasang kabel.

Alat ganti telepon 8.Self-digawe.

9.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.



Émbaran ngabeledug 

ExdibIICT6Gb / EXtDA21IP66T80 ℃

power Supply

Line Telepon Dipasang

Voltaseu

AC220V

Karya Sayaga Ayeuna

0.2A

frékuénsi Tanggapan

250 ~ 3000 Hz

Jilid Ringer

≥80dB (A) 

Korosi Kelas

WF2

Suhu ambient

-30 ~ + 60 ℃

Tekanan Atmosfir

80 ~ 110KPa

kalembaban relatif

≤95%

Kalungguhan Bolongan

2-G3 / 4 ”

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

study


Application

Why Pilih Kami

FAQ

Sertifikasi:SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing:2 sét / karton, 15kg / karton
Tanggal pangiriman:poé 3-7
MOQ:1 set
Kamampuhan Suplai:5000 susunan / bulan
Jangka pamayaran:T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel:Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel:Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan ServiceJaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontakTel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas