+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Host Telepon Émbaran-Béntang

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Ledakan Telepon Buktina>Host Telepon Émbaran-Béntang

  • intrisically safeships disada milik Partéi Line Telepon
  • Bahan alloy aluminium industri pertambangan industri batubara
  • Telepon Pertambangan Anti-ledakan Analog
  • Telepon kuat alloy aluminium ngabeledug Bukti
  • dipasang témbok IP67 Suasana gas minyak lebu anu ngabahayakeun ngabeledugkeun telepon buktina
  • intrisically safeships disada milik Partéi Line Telepon
  • Bahan alloy aluminium industri pertambangan industri batubara
  • Telepon Pertambangan Anti-ledakan Analog
  • Telepon kuat alloy aluminium ngabeledug Bukti
  • dipasang témbok IP67 Suasana gas minyak lebu anu ngabahayakeun ngabeledugkeun telepon buktina

Telepon ngabeledug Analog Bukti pikeun Telepon Lingkungan Anu Bahaya - JWBT810

Modél : JWBT810

Kelas Perlindungan : IP66

Bahan : Alloy Aluminium

Warna : Konéng (Disesuaikan)

Diménsi : 343 × 294 × 206

Mode Komunikasi : Analog


  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1. telepon analog standar, garis telepon Powered. Ogé sayogi dina versi SIP / VoIP, GSM / 3G

2. Aluminium alloy maot-casting cangkang, kakuatan mékanis tinggi na résistansi dampak kuat.

3. Handset Kawajiban beurat ku panarima anu cocog sareng bantosan Aid, mikropon noise ngabolaykeun. 

4. Paduan séng keypad sareng Magnetic reed hook-switch.

5. Perlindungan buktina pikeun IP66-IP67.

6. Suhu rentang tina -40 derajat dugi ka +70 darajat. 

7. Bubuk dilapis dina poliéster stabilisasi UV. 

8.Wall dipasang, instalasi Sederhana.

9. Sababaraha padumukan sareng warna.

Alat ganti telepon 10.Self-digawe.

11. CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.


Émbaran ngabeledug ExdibIICT6Gb / EXtDA21IP66T80 ℃
power SupplyLine Telepon Dipasang
Voltaseu24--65 VDC
Karya Sayaga Ayeuna0.2A
frékuénsi Tanggapan250 ~ 3000 Hz
Jilid Ringer≤80dB (A) 
Daya Kaluaran Gedekeun10 ~ 25W
Korosi KelasWF1
Suhu ambient-40 ~ + 60 ℃
Tekanan Atmosfir80 ~ 110KPa
kalembaban relatif≤95%
Kalungguhan Bolongan3-G3 / 4 ”
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipakeDipasangkeun témbok


Application

Why Pilih Kami

FAQ
Sertifikasi:SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing:1 sét / karton, 9kg / karton
Tanggal pangiriman:poé 3-7
MOQ:1 set
Kamampuhan Suplai:5000 susunan / bulan
Jangka pamayaran:T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel:Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel:Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan ServiceJaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontakTel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas