+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Solusi Telecom Industri

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Solusi Telecom Industri

  • 16/24-Port 10 / 100Mbps Desktop / Rackmount Switc
  • 16/24-Port 10 / 100Mbps Desktop / Rackmount Switc

16/24-Port 10 / 100Mbps Desktop / Rackmount Switch JWDT1024D

16/24-Port 10 / 100Mbps Desktop / Rackmount Switch nyayogikeun kinerja tinggi, béaya rendah, gampang dianggo, seamless sareng standar pikeun ningkatkeun jaringan lami ka jaringan 100Mbps. Sadaya palabuhan 16/24 ngadukung otomatis MDI / MDIX, janten teu kedah hariwang ngeunaan jinis kabelna, kantun colokkeun sareng maénkeun. Sumawona, ku téknologi hemat énergi anu inovatif, it tiasa ngirangan konsumsi listrik sareng seuseueurna bungkus na bahan tiasa didaur ulang, ngajantenkeun solusi anu ramah lingkungan pikeun jaringan bisnis anjeun.

16/24-Port 10 / 100Mbps Desktop / Rackmount Switch ieu nampilkeun téknologi anu épisién énergi anu pangénggalna anu tiasa ngalegaan kapasitas jaringan anjeun kalayan langkung seueur kakuatan. Saklar ngabatesan tapak karbon tina jaringan anjeun ku sacara otomatis nyaluyukeun konsumsi daya saluyu kalayan status tautan sareng panjang kabel. Éta sasuai sareng EU RoHS, anu ngalarang tina panggunaan bahan bahaya anu tangtu, sareng kaseueuran bahan bungkus tiasa didaur ulang.


  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

Moéta

 16 Plabuhan

  24 Plabuhan

HaardwarFeatures

Standards jeung Pjadi ruksakocols

IEee 802i, IEee 802.3u, IEee 802.3x

Interface

16 10 / 100Mbps RJ45 Ports

Otomatis Negotiation / Otomatis MDI/ MDIX

24 10 / 100Mbps RJ45 Ports

Otomatis Negotiation / Otomatis MDI/ MDIX

Forwarding Mode

Store-and-Forward

Network media

10BASE-T:UTP category 3, 4, 5 cable (maximum 100m)

100BASE-TX:UTP category 5,5e or di luhur cable (maximum 100m)

Power Pasokan

100-240VAC,50 / 60Hz

Green Technology

Yes

Dimensions

11.6*7.1*1.7 in. (294*180*44 mm)

Fhenteu

Yes

PerfoRmance

Saklarching Capacity

3.2Gbps

4.8Gbps

Pachalangan Forwarding Rate

2.38Mpps

3.57Mpps

MAC alamat Tbisa

8K

Jwujud Fngalatih

2KB

MaPower Consumption

2.06W (220V/ 50Hz)

3.19W (220V/ 50Hz)

Max Heat Dissinepakion

7.03 BTU/h

10.88 BTU/h

   certifications

CE,FCC,RoHS

Environment

operatWaluya Témperature

0°C ~ 40°(32°F~ 104°F)

Stoambek-ambekan Témperature

-40°C ~ 70°(-40°F~ 158°F)

operating Humidity

10% ~ 90%RH non-condensing

Stongamuk Humidity

5% ~ 90%RH non-condensing

nyusun Information

16-Port 10 / 100Mbps Desktop

Rackmount switchch

24-Port 10 / 100Mbps Desktop

Rackmount switchch

Application

Why Pilih Kami

FAQ

Sertifikasi:

SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,

Tanggal pangiriman:

poé 10-20

MOQ:

1 set

Kamampuhan Suplai:

5000 susunan / bulan

Jangka pamayaran:

T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.

Nawaran Sampel:

Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.

Susunan sampel:

Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 

(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)

Saatos-jualan Service

Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.

kontak

Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas