+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Solusi Telecom Industri

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Solusi Telecom Industri

  • Hideung Nangtung SIP Saklar Jaringan Kabinet IP PBX 9 Slot Kabinet
  • Hideung Nangtung SIP Saklar Jaringan Kabinet IP PBX 9 Slot Kabinet

Hideung Nangtung SIP Saklar Jaringan Kabinet IP PBX 9 Slot Kabinet

Kategori : Nami Asesoris Bukti-ngabeledug

  • Panjelasan Produk
  • panalungtikan

1. Cabut rarancang sempit tradisional kabinet, pikeun mastikeun standar internasional 19-inci, server adaptasi sareng alat-alatna.

2. Kualitas baja digulung tiis, baja heuras, daya tahan, réaksi termal, tahan panas.

3. Experienced cabinet engineer, in strict accordance with international standards cut, making it more neat welding, 

    ensure that the finished good shape.

4. Cabinet has two side doors on both sides, the side door by the two snap fastening, snap pulled inward side door can easily write, 

    convenient for both sides of the equipment maintenance.

5. Lawang utama sareng panto kaca, henteu tiasa muka kabinet langsung alat-alat pengamatan langsung ngajalankeun status.

Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas