+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Telepon VoIP Industri

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Telepon VoIP Industri

  • industrial weather proof telephone IP66 with high quality handset quality service
  • Vessel Management Waterproof Telephone
  • IP66 voip waterproof telephone
  • Industrial IP66 Waterproof Telephone Emergency VoIP Telephone
  • Industrial emergency IP waterproof aluminum alloy handset IP66 telephone
  • best waterproof telephone used in oil station
  • industrial weather proof telephone IP66 with high quality handset quality service
  • Vessel Management Waterproof Telephone
  • IP66 voip waterproof telephone
  • Industrial IP66 Waterproof Telephone Emergency VoIP Telephone
  • Industrial emergency IP waterproof aluminum alloy handset IP66 telephone
  • best waterproof telephone used in oil station

3G GSM SIP Phone Vandal Resistant Telephone Weather Resistant Telephone-- JWAT901

Kategori : Telepon IP

Modél : JWAT901

Pertahanan Kelas : IP65

Diménsi : 343 × 294 × 206

Bahan : alloy aluminium

Warna : Konéng (tiasa disesuaikan)

Sistem komunikasi : IP


  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1. Aluminium alloy maot-casting cangkang, kakuatan mékanis tinggi na résistansi dampak kuat.

2. Telepon Analog Standar. Ogé sayogi dina versi SIP / VoIP, GSM / 3G.

3. Handset Kawajiban beurat ku panarima anu cocog sareng bantosan Aid, mikropon noise ngabolaykeun. 

4. Perlindungan buktina pikeun IP66-IP67.

5. Waterproof séng alloy Keypad.

6.Wall dipasang, instalasi Sederhana.

7. Garis telepon dijalankeun.

8.Sambungan: RJ11 kabel parahu pasang kabel.

9. Tingkat sora ngirining: langkung ti 80dB (A).

10. Sababaraha padumukan sareng warna.

11. Suku cadang telepon mandiri sayogi.

12. CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.


Tegangan Sinyal PoE,12V DC or 220VAC
Karya Sayaga Ayeuna 0.2A
frékuénsi Tanggapan 250 ~ 3000 Hz
Jilid Ringer ≤80dB (A)
Korosi Kelas WF1
Suhu ambient -40 ~ + 70 ℃
Tekanan Atmosfir 80 ~ 110KPa
kalembaban relatif ≤95%
Kalungguhan Bolongan 3-PG11
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake Dipasangkeun témbok



Application

Why Pilih Kami

FAQ

Sertifikasi:

SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,

packing:

1sét / karton, 6kg / karton

Tanggal pangiriman:

poé 3-7

MOQ:

1 set

Kamampuhan Suplai:

5000 susunan / bulan

Jangka pamayaran:

T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.

Nawaran Sampel:

Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.

Susunan sampel:

Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 

(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)

Saatos-jualan Service

Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.

kontak

Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas