+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Telepon VoIP Industri

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Telepon VoIP Industri

  • IP67 waterproof engineering plastic telephone
  • loudspeaker industrial telephone
  • SOS call boxes plastic waterproof telephone
  • all weather protection industrial telephone
  • Industrial microphone IP66 waterproof handset with an speaker telephone
  • Plastic Multifunctional Support Corded Waterproof Basic Telephone
  • IP67 waterproof engineering plastic telephone
  • loudspeaker industrial telephone
  • SOS call boxes plastic waterproof telephone
  • all weather protection industrial telephone
  • Industrial microphone IP66 waterproof handset with an speaker telephone
  • Plastic Multifunctional Support Corded Waterproof Basic Telephone

Alat-alat jasa telepon anti-ngarusak Telepon Plastik VOIP Telephone - JWAT905

Kategori : Telepon IP

Modél : JWAT905

Product Name: Weatherproof IP Telephone

Protection: IP66

Dimensions: 322 x 260 x 142

Material: Engineering plastics

Color: Customized

Communication system: Switchboard


  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1.Engineering plastik cetakan injeksi cangkang, kakuatan mékanis tinggi sareng résistansi dampak anu kuat.

2. Telepon Analog Standar. Ogé sayogi dina versi SIP / VoIP, GSM / 3G.

3. Handset Kawajiban beurat ku panarima anu cocog sareng bantosan Aid, mikropon noise ngabolaykeun. 

4. Perlindungan buktina pikeun IP66-IP67.

5. Keypad palastik waterproof.

6.Wall dipasang, instalasi Sederhana.

7. Garis telepon dijalankeun.

8.Sambungan: RJ11 kabel parahu pasang kabel.

9. Tingkat sora ngirining: langkung ti 80dB (A).

10. Sababaraha padumukan sareng warna.

11. Suku cadang telepon mandiri sayogi.

12. CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.


Tegangan Sinyal

220VAC

Protokol komunikasi

TCP、UDP、ICMP、IGMP

Karya Sayaga Ayeuna

0.2A

frékuénsi Tanggapan

250 ~ 3000 Hz

Jilid Ringer

≤80dB (A)

Daya Kaluaran Gedekeun

10 ~ 25W

Korosi Kelas

WF1

Suhu ambient

-40 ~ + 60 ℃

Tekanan Atmosfir

80 ~ 110KPa

kalembaban relatif

≤95%

Kalungguhan Bolongan

3-PG11

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Dipasangkeun témbok

Application

Why Pilih Kami

FAQ
Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing: 1 sét / karton, 7kg / karton
Tanggal pangiriman: poé 3-7
MOQ: 1 set
Kamampuhan Suplai: 5000 susunan / bulan
Jangka pamayaran: T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel: Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel: Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan Service Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontak Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas