+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Telepon VoIP Industri

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Telepon VoIP Industri

  • Joiwo Brand Tunnel Mine Wall Mounted Industrial Voip Corded Telephone
  • Cheap Oem Outdoor Phone Rugged Phones
  • Basic Corded Telephone Corded Landline Telephones
  • oiwo Brand Tunnel Mine Wall Mounted Industrial Voip Corded Telephone
  • Add to CompareShare SIP Public Vandal Resistant Caller ID Phone
  • Joiwo Brand Tunnel Mine Wall Mounted Industrial Voip Corded Telephone
  • Cheap Oem Outdoor Phone Rugged Phones
  • Basic Corded Telephone Corded Landline Telephones
  • oiwo Brand Tunnel Mine Wall Mounted Industrial Voip Corded Telephone
  • Add to CompareShare SIP Public Vandal Resistant Caller ID Phone

Darurat Roadside voip Weatherproof vandalism ringdown Telepon - JWAT923

Name:JWAT923

Product Name: Emergency Roadside Weatherproof Telephone JWAT923

Sistem komunikasi : IP

Pertahanan Kelas : IP65

Diménsi: 280 × 150 × 133.5

Bahan : stainless steel 304

Warna : stainless steel (Opsional)


  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1.Rolled steel material shell, high mechanical strength and strong impact resistance.

2. Handset Kawajiban beurat ku panarima anu cocog sareng bantosan Aid, mikropon noise ngabatalkeun sayogi.

3. Logam Keypad, 4 tombol tiasa diprogram salaku nomer panggil gancang.

4. Kalayan tampilan, tiasa ningalikeun nomer kaluar, durasi telepon, sareng sajabana

5. Sensitipitas spéker sareng mikropon tiasa disaluyukeun; metode coding sora opsional sapertos G.729, 

G.723, G.711, G.722, G.726; Dukung 2 garis SIP, SIP 2.0 (RFC3261).

Protokol 6.IP: IPv4, TCP, UDP, TFTP, RTP, RTCP, DHCP, SIP.

7. Perlindungan buktina pikeun IP65

8.Wall dipasang, instalasi Sederhana.

9. Sababaraha padumukan sareng warna.

Alat ganti telepon 10.Self-digawe.

11.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.


Protocol

SIP2.0 (RFC-3261)

Panguat Audio

2.4W

volume Control

bisa diatur

sokongan

RTP

codec

G.729、G.723、G.711、G.722、G.726

power Supply

12V (± 15%) / 1A DC atanapi Poe

LAN

10 / 100BASE-TX s Auto-MDIX, RJ-45

Wan

10 / 100BASE-TX s Auto-MDIX, RJ-45

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Dipasangkeun témbok

beurat

3.2KG


Application

Why Pilih Kami

FAQ

Sertifikasi:

SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,

packing:

6 sét / karton, 24kg / karton

Tanggal pangiriman:

poé 3-7

MOQ:

1 set

Kamampuhan Suplai:

5000 susunan / bulan

Jangka pamayaran:

T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.

Nawaran Sampel:

Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.

Susunan sampel:

Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 

(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)

Saatos-jualan Service

Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.

kontak

Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas