+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Telepon VoIP Industri

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Telepon VoIP Industri

  • IP67 Hotline telepon Handset SOS ngabantosan telepon darurat
  • IP67 alloy aluminium cuaca buktina ker otomatis telepon darurat industri darurat
  • industri outdoor tahan lasah tahan cuaca GSM Telepon
  • IP67 Hotline telepon Handset SOS ngabantosan telepon darurat
  • IP67 alloy aluminium cuaca buktina ker otomatis telepon darurat industri darurat
  • industri outdoor tahan lasah tahan cuaca GSM Telepon

industri outdoor waterproof emergency weatherproof GSM telepon- JWAT702

Model Produk: JWAT702

Pertahanan Kelas: IP67

Sistem Komunikasi: Bahan GSM: Paduan aluminium

Warna: Konéng (khusus)


  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1. Aluminium alloy maot-casting cangkang, kakuatan mékanis tinggi na résistansi dampak kuat.

2.GSM / 3G telepon ..

3. Handset Kawajiban Beurat ku panarima anu cocog sareng bantosan.

4. Perlindungan buktina pikeun IP66-IP67.

5. Pad Steel Steel.

6. Pencét otomatis nalika handset diangkat sareng nomer telepon darurat tiasa diatur sakumaha anu dipénta.

7.Wall dipasang, instalasi Sederhana.

8. Sababaraha padumukan sareng warna.

11. Suku cadang telepon mandiri sayogi. 

12. CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.


surat perjanjian

GSM / CDMA / WCDMA

antena

Anteneu Éksternal

Volume Ringer

Langkung ti 80DB

Ngirimkeun kakawasaan

33 ± 2DB

Nampi sensitipitas rujukan

-102DB

Kartu SIM

25mm × 15mm

catu daya

AC220V atanapi DC12V

Tingkat kasalahan bit (ClassⅡRBER):

2%

dimensi

330 * 241 * 122MM

metoda instalasi

Dipasangkeun témbok

beurat net

6KG



Application

Why Pilih Kami

FAQ
Sertifikasi:SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing:1 sét / karton, 7kg / karton
Tanggal pangiriman:poé 3-7
MOQ:1 set
Kamampuhan Suplai:5000 susunan / bulan
Jangka pamayaran:T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel:Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel:Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan ServiceJaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontakTel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas