+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Telepon VoIP Industri

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Telepon VoIP Industri

  • IP65 stainless steel metal keyboard telephone
  • heavy duty handset roadside emergency weather proof telephone
  • Caller id key telephone
  • Weatherproof telephone for Industrial Hazardous Environment
  • Weatherproof Industrial Emergency Telephone
  • IP65 stainless steel metal keyboard telephone
  • heavy duty handset roadside emergency weather proof telephone
  • Caller id key telephone
  • Weatherproof telephone for Industrial Hazardous Environment
  • Weatherproof Industrial Emergency Telephone

IP 65 Telepon Darurat Telepon Anu Nelepon Tampilan Telepon Taxi Telepon -WWW923

Neme:JWAT923

Nami Produk: Telepon Darurat Weatherproof Di Tepi Jalan

Pertahanan Kelas : IP65

Diménsi: 280 × 150 × 133.5

Bahan : stainless steel 304

Warna : stainless steel (Opsional)

Sistem komunikasi : IP

  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

Cangkang bahan waja 1.Guling, kakuatan mékanis tinggi sareng résistansi tabrakan anu kuat.

2. Handset Kawajiban beurat ku panarima anu cocog sareng bantosan Aid, mikropon noise ngabatalkeun sayogi.

3. Logam Keypad, 4 tombol tiasa diprogram salaku nomer panggil gancang.

4. Kalayan tampilan, tiasa ningalikeun nomer kaluar, durasi telepon, sareng sajabana

5. Sensitipitas spéker sareng mikropon tiasa disaluyukeun; metode coding sora opsional sapertos G.729, 

G.723, G.711, G.722, G.726; Dukung 2 garis SIP, SIP 2.0 (RFC3261).

Protokol 6.IP: IPv4, TCP, UDP, TFTP, RTP, RTCP, DHCP, SIP.

7. Perlindungan buktina pikeun IP65

8.Wall dipasang, instalasi Sederhana.

9. Sababaraha padumukan sareng warna.

Alat ganti telepon 10.Self-digawe.

11.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.


Protocol

SIP2.0 (RFC-3261)

Panguat Audio

2.4W

volume Control

bisa diatur

sokongan

RTP

codec

G.729、G.723、G.711、G.722、G.726

power Supply

12V (± 15%) / 1A DC atanapi Poe

LAN

10 / 100BASE-TX s Auto-MDIX, RJ-45

Wan

10 / 100BASE-TX s Auto-MDIX, RJ-45

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Dipasangkeun témbok

beurat

3.2KG


Application

Why Pilih Kami

FAQ
Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing: 6 sét / karton, 24kg / karton
Tanggal pangiriman: poé 3-7
MOQ: 1 set
Kamampuhan Suplai: 5000 susunan / bulan
Jangka pamayaran: T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel: Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel: Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan Service Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontak Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas