+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Telepon VoIP Industri

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Telepon VoIP Industri

  • telepon buktina cai
  • telepon industri
  • telepon darurat
  • dustproof telephone
  • vandal proof  Telelpohone
  • telepon dipasang témbok
  • telepon buktina cai
  • telepon industri
  • telepon darurat
  • dustproof telephone
  • vandal proof  Telelpohone
  • telepon dipasang témbok

BARU panas panas garis tugas industri beurat tugas tahan cuaca sareng buktina -JWAT937

This Water Proof Telephone have vandal resistant cast aluminium weatherproof case with a proof  which could protecting against dust and moisture ingress.This VOIP Wall Mounted Waterproof Telephone is very popular for tunnels, mining,Marine, Underground, Metro Stations, Railway Platform, Highway Side, Hotels, Parking Lots, Steel Plants, Chemical Plants, Power Plants And Related Heavy Duty Industrial Application, Etc.


  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1. Vandal buktina bahan baja digulung. 

2. Handset Kawajiban beurat ku panarima anu cocog sareng bantosan Aid, mikropon ngabolaykeun noise. 

3. keypad alloy seng seng ngaruksak. 

4. Sensitipitas spéker sareng mikropon tiasa disaluyukeun. 

5. Support one-button direct call dispatcher function. 

6. Audio Codes:G.729、G.723、G.711、G.722、G.726,etc.

7. Dukung SIP 2.0 (RFC3261), Protokol RFC. 

8.Wall dipasang, instalasi Sederhana. 

Alat ganti telepon 9.Self-digawe. 

10.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.


Protocol SIP2.0 (RFC-3261)
Panguat Audio 2.4W
volume Control bisa diatur
sokongan RTP
codec G.729、G.723、G.711、G.722、G.726
power Supply AC220V atanapi Poe
LAN 10 / 100BASE-TX s Auto-MDIX, RJ-45
Wan 10 / 100BASE-TX s Auto-MDIX, RJ-45

beurat

5.5KG

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Dipasangkeun témbok

Ngabela Gred 

IP65


Application

Why Pilih Kami

FAQ

Sertifikasi:

SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,

1Pakét:

1 sét / karton, 6 kg / karton

Tanggal pangiriman:

poé 3-7

MOQ:

1 set

Kamampuhan Suplai:

5000 susunan / bulan

Jangka pamayaran:

T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.

Nawaran Sampel:

Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.

Susunan sampel:

Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 

(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)

Saatos-jualan Service

Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.

kontak

Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas