+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Telepon VoIP Industri

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Telepon VoIP Industri

  • telepon industri
  • hands free telephone
  • telepon buktina cai
  • dust proof telephone
  • telepon stainless steel
  • telepon industri
  • hands free telephone
  • telepon buktina cai
  • dust proof telephone
  • telepon stainless steel

Video Telepon Vandal Resist Video Telepon Doorphone Intercom - JWAT925

The sip video phone can be connected to Ethernet via a network switch and communicates voip. The intercom phone is designed to comply with the international standard sip protocol and can be managed using a standard PBX server.

This intercom can be used in elevator, cleanroom, food factory etc.

  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1.Connect Ethernet, across network segments and across routes.

2.Built-in HD camera, clear video images, and backlight compensation.

Perumahan 3.Robust, diwangun tina 304 bahan stainless steel.IP54 denfend grade.

4. Operasi Tuang-Tangan.

5.Vandal keypad stainless steel tahan.

6.Remote configuration and management via web page.

Alat ganti telepon 7.Self-digawe.

8.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.



Voltaseu DC12V/POE
Karya Sayaga Ayeuna 1MA
piksel 1M
Korosi Kelas WF1
Suhu ambient -30 ~ + 60 ℃
Tekanan Atmosfir 80 ~ 110KPa
kalembaban relatif ≤95%
Kalungguhan Bolongan 1-φ10
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake Flush mounted


Application

Why Pilih Kami

FAQ
Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing: 2 sét / karton, 8kg / karton
Tanggal pangiriman: poé 3-7
MOQ: 1 set
Kamampuhan Suplai: 5000 susunan / bulan
Jangka pamayaran: T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel: Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel: Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan Service Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontak Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas