+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Telepon VoIP Industri

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Telepon VoIP Industri

  • answer phone pbx phone system
  • eatherproof best landline phone with LCD display
  • Rugged Corded Telephone Waterproof telephone with Caller ID
  • Public Emergency lcd display VOIP Telephone
  • Waterproof Telephone for Building
  • answer phone pbx phone system
  • eatherproof best landline phone with LCD display
  • Rugged Corded Telephone Waterproof telephone with Caller ID
  • Public Emergency lcd display VOIP Telephone
  • Waterproof Telephone for Building

Waterproof Telephone Caller ID Speaker Phone with Warning Light - JWAT921

Modél : JWAT921

Product Name: Waterproof Telephone with Warning Light

Pertahanan Kelas : IP65

Bahan : Alloy Aluminium

Warna : Konéng (khusus)

Sistem komunikasi : IP

  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1. Aluminium alloy maot-casting cangkang, kakuatan mékanis tinggi na résistansi dampak kuat.

2. Handset Kawajiban beurat ku panarima anu cocog sareng bantosan Aid, mikropon noise ngabolaykeun.

3.Vandal resistant zinc alloy keypad.

4.With LED light on the top, it will flashing when there is an incoming call.

5. with LCD display, it can show talking time, dialing number, date, own number, and caller number.

6. Dukung SIP 2.0 (RFC3261), Protokol RFC.

7.Audio Codes:G.729、G.723、G.711、G.722、G.726,etc.

8. Perlindungan buktina pikeun IP66-IP67.

9.Wall dipasang, instalasi Sederhana.

Alat ganti telepon 10.Self-digawe.

11.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.


Protocol SIP2.0 (RFC-3261)
Panguat Audio 2.4W
volume Control bisa diatur
sokongan RTP
codec G.729、G.723、G.711、G.722、G.726
power Supply 12V (± 15%) / 1A DC atanapi Poe
LAN 10 / 100BASE-TX s Auto-MDIX, RJ-45
Wan 10 / 100BASE-TX s Auto-MDIX, RJ-45
beurat 4.6KG
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake Dipasangkeun témbok


Application

Why Pilih Kami

FAQ
Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing: 1 sét / karton, 8kg / karton
Tanggal pangiriman: poé 3-7
MOQ: 1 set
Kamampuhan Suplai: 5000 susunan / bulan
Jangka pamayaran: T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel: Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel: Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan Service Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontak Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas