+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Jail Telepon

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Jail Telepon

  • telepon industri
  • telepon stainless steel
  • telepon darurat
  • Vandal-Proof Visiting Telephon
  • Public Emergency Phone
  • telepon industri
  • telepon stainless steel
  • telepon darurat
  • Vandal-Proof Visiting Telephon
  • Public Emergency Phone

ukuran ageung Indoor ker Industrial stainless steel Compact analog telepon pikeun panjara sareng tahanan - JWAT147

Joiwo ’s large  Payphone type Prison telephones are designed to provide vandal resistant communication for waiting rooms, dormitories, gate and entry ways for jails, prisons, and other institutions.

Joiwo 's  Payphone size Wall Mount Telephones are specifically designed for high vandalism areas subject to fraud and abuse. The unit is constructed of rugged stainless steel and equipped with tamper resistant security screws for added strength and durability. 


  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1.Standard Analogue/VOIP  phone. Phone line powered or POE or external power supply.

2. cangkang bahan stainless steel 304, kakuatan mékanis tinggi sareng résistansi dampak anu kuat.

Héndsét tahan 3.Vandal ku lanyard baja internal tur grommet nyadiakeun kaamanan tambahan pikeun kabel handset.

4.Zinc alloy keypad with volume control button.

5. switch hook magnétik sareng switch reed.

6. Mikropon anu ngabatalkeun sora opsional sayogi 

7.Wall dipasang, instalasi Sederhana.

8.Kalindungan perlindungan IP54.

9.Sambungan: RJ11 kabel parahu pasang kabel.

10. Sababaraha warna sayogi.

Alat ganti telepon 11.Self-digawe. 

12.CE, FCC, RoHS, ISO9001 compliant .


 Voltaseu DC48V
Karya Sayaga Ayeuna ≤1mA
frékuénsi Tanggapan 250 ~ 3000 Hz
Jilid Ringer ≥80dB (A)
Korosi Kelas WF2
Suhu ambient -40 ~ + 60 ℃
Tekanan Atmosfir 80 ~ 110KPa
kalembaban relatif ≤95%
Kalungguhan Bolongan 1-Ø5
beurat 5.6kg
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake Dipasangkeun témbok


Application

Why Pilih Kami

FAQ
Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing: 4 sét / karton, 25kg / karton
Tanggal pangiriman: poé 3-7
MOQ: 1 set
Kamampuhan Suplai: 5000 susunan / bulan
Jangka pamayaran: T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel: Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel: Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan Service Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontak Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas