+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Jail Telepon

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Jail Telepon

  • JWAT137D
  • JWAT137D
  • JWAT137D
  • JWAT137D
  • JWAT137D
  • nyeseup
  • JWAT137D
  • JWAT137D
  • JWAT137D
  • JWAT137D
  • JWAT137D
  • nyeseup

Correctional Institute ringdown analog prison inmate telephone-JWAT137D

This Telephone's material  could be customized like SUS304 or cord rolled steel .  It  can be used in a variety of applications such as in jails, hospitals, oil rigs, platforms, dormitories, airports, control rooms, sally ports, schools, plant, gate and entryways, PREA phone,or waiting rooms etc.The panel could set  instruction card to make a guide.


Extremely easy to install. The cable entrance is on the back of the phone to prevent from artificial damage, while the keypad is weather and vandal resistant.


  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1. Telepon Analog Standar. Garis telepon dikuatkeun.

Cangkang bahan stainless steel 2.304, kakuatan mékanis tinggi sareng résistansi dampak anu kuat.

Héndsét tahan 3.Vandal ku lanyard baja internal tur grommet nyadiakeun kaamanan tambahan pikeun kabel handset.

4. keypad alloy séng kalayan tombol kontrol volume.

5. switch hook magnétik sareng switch reed.

6. Mikropon anu ngabatalkeun sora opsional sayogi 

7.Wall dipasang, instalasi Sederhana.

8.Kalindungan perlindungan IP65.

9.Sambungan: RJ11 kabel parahu pasang kabel.

10. Sababaraha warna sayogi.

Alat ganti telepon 11.Self-digawe. 

12.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh


power Supply

Line Telepon Dipasang

Voltaseu

DC48V

Karya Sayaga Ayeuna

≤1mA

frékuénsi Tanggapan

250 ~ 3000 Hz

Jilid Ringer

≤80dB (A)

Korosi Kelas

WF1

Suhu ambient

-40 ~ + 70 ℃

Tekanan Atmosfir

80 ~ 110KPa

kalembaban relatif

≤95%

Tingkat anti-vandalisme

IK10

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Dipasangkeun témbok

137D


Application

1. 监狱 电话机 官 网

Why Pilih Kami

官 网 详情 页

FAQ
Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing: 6 sét / karton, 22kg / karton
Tanggal pangiriman: poé 3-7
MOQ: 1 set
Kamampuhan Suplai: 5000 susunan / bulan
Jangka pamayaran: T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel: Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel: Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan Service Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontak Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858200389


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas