+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Jail Telepon

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Jail Telepon

  • telepon analog
  • Public telephone
  • telepon stainless steel
  • telepon buktina cai
  • telepon darurat
  • telepon vandal buktina
  • telepon panjara
  • telepon analog
  • Public telephone
  • telepon stainless steel
  • telepon buktina cai
  • telepon darurat
  • telepon vandal buktina
  • telepon panjara

Ukuran mini telepon tahanan sabar Steel stainless kalayan tahanan Pad - JWAT145

Heavy duty  stainless steel material provides rugged vandal resistant telephone housing designed for inmate use.

Heavy chrome metal keypad bezel, buttons, and hook-switch lever withstand abuse and vandalism.Armored handset cord is equipped with a steel lanyard .Handset has sealed transmitter and receiver caps, suitable for heavy use and abuse locations.


This telephone could be used for jails, hospitals, oil rigs, platforms, dormitories, airports, control rooms, sally ports, schools, plant, gate and entryways, PREA phone,or waiting rooms etc.



  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1. Telepon Analog Standar. Garis telepon dikuatkeun.

Cangkang bahan stainless steel 2.304, kakuatan mékanis tinggi sareng résistansi dampak anu kuat.

Héndsét tahan 3.Vandal ku lanyard baja internal tur grommet nyadiakeun kaamanan tambahan pikeun kabel handset.

4.Heavy chrome metal keypad bezel, buttons, and hook-switch lever withstand abuse and vandalism

5. switch hook magnétik sareng switch reed.

6. Mikropon anu ngabatalkeun sora opsional sayogi.

7.Wall dipasang, instalasi Sederhana.

8.Kalindungan perlindungan IP54.

9.Sambungan: RJ11 kabel parahu pasang kabel.

10. Sababaraha warna sayogi.

Alat ganti telepon 11.Self-digawe. 

12. CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.


power Supply Line Telepon Dipasang
 Voltaseu DC48V
Karya Sayaga Ayeuna ≤1mA
frékuénsi Tanggapan 250 ~ 3000 Hz
Jilid Ringer ≤80dB (A)
Korosi Kelas WF1
Suhu ambient -40 ~ + 60 ℃
Tekanan Atmosfir 80 ~ 110KPa
kalembaban relatif ≤95%
Tingkat anti-vandalisme IK10
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake Dipasangkeun témbok



Application

Why Pilih Kami

FAQ

Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing: 12 sét / karton, 22kg / karton
Tanggal pangiriman: poé 3-7
MOQ: 1 set
Kamampuhan Suplai: 5000 susunan / bulan
Jangka pamayaran: T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel: Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel: Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan Service Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontak Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas