+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Jail Telepon

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Jail Telepon

  • damage proof keyless prison visiting telephone
  • stainless steel waterproof telephone
  • Public swimming pool telephone
  • Explosion Proof Wall Mounted Telephone
  • Noise-Proof Telephone
  • damage proof keyless prison visiting telephone
  • stainless steel waterproof telephone
  • Public swimming pool telephone
  • Explosion Proof Wall Mounted Telephone
  • Noise-Proof Telephone

panjara langsung nyambungkeun témbok dipasang telepon kunjungan darurat - JWAT146

Strong and compact small stainless steel surface mount wall telephone that will autodial a preprogrammed number when the handset is lifted off-hook.  The direct dial or hotline phone  can be  preprogrammed to dial 1-11 digits. Phone is constructed with a zinc alloy  quality chrome magnetic hookswitch completely sealed with no moving parts, ID window or optional volume control button with background noise reduction.


This telephone could be used for jails, Correctional Institute,hospitals, oil rigs, platforms, dormitories, airports, control rooms, sally ports, schools, plant, gate and entryways, PREA phone,or waiting rooms etc.


  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1. Telepon Analog Standar. Garis telepon dikuatkeun.

Cangkang bahan stainless steel 2.304, kakuatan mékanis tinggi sareng résistansi dampak anu kuat.

Héndsét tahan 3.Vandal ku lanyard baja internal tur grommet nyadiakeun kaamanan tambahan pikeun kabel handset.

4.No keypad hotline emergency phone.

5. switch hook magnétik sareng switch reed.

6. Mikropon anu ngabatalkeun sora opsional sayogi 

7.Wall dipasang, instalasi Sederhana.

8.Kalindungan perlindungan IP65.

9.Sambungan: RJ11 kabel parahu pasang kabel.

Alat ganti telepon 10.Self-digawe. 

11.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh


power Supply Line Telepon Dipasang
Voltaseu DC48V
Karya Sayaga Ayeuna ≤1mA
frékuénsi Tanggapan 250 ~ 3000 Hz
Jilid Ringer ≤80dB (A)
Korosi Kelas WF1
Suhu ambient -40 ~ + 60 ℃
Tekanan Atmosfir 80 ~ 110KPa
kalembaban relatif ≤95%
Tingkat anti-vandalisme IK10
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake Dipasangkeun témbok


Application

Why Pilih Kami

FAQ

Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing: 6 sét / karton, 25kg / karton
Tanggal pangiriman: poé 3-7
MOQ: 1 set
Kamampuhan Suplai: 5000 susunan / bulan
Jangka pamayaran: T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel: Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel: Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan Service Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontak Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692



Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas