+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Jail Telepon

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Jail Telepon

  • telepon stainless steel
  • analog telephone
  • telepon industri
  • Auto-Dial telephone
  • telepon darurat
  • telepon stainless steel
  • analog telephone
  • telepon industri
  • Auto-Dial telephone
  • telepon darurat

Husus Sambungkeun Penjara Murah Penjara Telepon Telepon non-tombol panjara telepon-JWAT123

The Joiwo Model JWAT123 is a Ring-Down Telephone designed for special-purpose applications that require a Vandal Resistant but attractive telepon. 


Vandal resistant stainless steel prison visitation or direct connect wall mount panel telephone. Units are designed to talk one to one with another unit. Equipped with a 32” armored cord handset, operational magnetic switch hook, tamper resistant security screws, and 2-gang style surface mounting box.


  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1. Telepon Analog Standar. Garis telepon dikuatkeun.

Cangkang bahan stainless steel 2.304, kakuatan mékanis tinggi sareng résistansi dampak anu kuat.

Héndsét tahan 3.Vandal ku lanyard baja internal tur grommet nyadiakeun kaamanan tambahan pikeun kabel handset.

4. Pencét otomatis.

5. switch hook magnétik sareng switch reed.

6. Mikropon anu ngabatalkeun sora opsional sayogi 

7.Wall dipasang, instalasi Sederhana.

8.Kalindungan perlindungan IP54.

9.Sambungan: RJ11 kabel parahu pasang kabel.

10. Sababaraha warna sayogi.

Alat ganti telepon 11.Self-digawe. 

12.12. CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.


power Supply Line Telepon Dipasang
 Voltaseu DC48V
Karya Sayaga Ayeuna ≤1mA
frékuénsi Tanggapan 250 ~ 3000 Hz
Jilid Ringer ≤80dB (A)
Korosi Kelas WF1
Suhu ambient -40 ~ + 70 ℃
Tekanan Atmosfir 80 ~ 110KPa
kalembaban relatif ≤95%
Tingkat anti-vandalisme IK10
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake Dipasangkeun témbok


Application

Why Pilih Kami

FAQ

Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing: 12 sét / karton, 21kg / karton
Tanggal pangiriman: poé 3-7 
MOQ: 1 set
Kamampuhan Suplai: 10000 susunan / bulan
Jangka pamayaran: T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel: Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel: Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan Service Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontak Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692



Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas