+ 86-13858299692

EN
sadaya Kategori

wartos

Anjeun aya didieu : Imah>wartos

Perkenalan Joiwo jail panggilan otomatis & tahanan sareng telepon panjara kalayan kontrol volume JWAT139

WAKTU: 2020-04-14 HITS: 14

Joiwo has developed new auto dial jail & inmate & prison telephone with volume control JWAT139.

 

ieu  stainless steel vandal proof  telephone  is usually used in jail,hospitals, oil rigs, platforms, dormitories, airports, control rooms, sally ports, schools, plant, gate and entryways, PREA phone,or waiting rooms .The telephone can be analogue or VOIP, and have two button. One is  auto dial button, the other is volume control button. The JWAT139 nyicingan telephone is  made of stainless steel ,with IP54 defend grade ,very sturdy and hard to damage. You can place the this telephone on the wall and fixed with screw to prevent slipping. Below is the main features of JWAT139  pikeun rujukan Anjeun.

 

Fitur:

1. Telepon Analog Standar. Garis telepon dikuatkeun.

Cangkang bahan stainless steel 2.304, kakuatan mékanis tinggi sareng résistansi dampak anu kuat.

Héndsét tahan 3.Vandal ku lanyard baja internal tur grommet nyadiakeun kaamanan tambahan pikeun kabel handset.

4.Automatic dialing.

5.volume control button.

6.Magnetic hook switch with reed switch.

7.Optional noise-canceling microphone available.

8.Wall mounted, Simple installation.

9.Weather proof protection IP54.

10.Connection: RJ11 screw terminal pair cable.

11.Multiple color available.

12.Self-made telephone spare part available.

13. CE, FCC, RoHS, ISO9001 compliant.

 

Dupi anjeun milarian  jail ringdown telephone for any project ?

Ningbo Joiwo Explosionproof haneut ngabagéakeun pamundut anjeun, kalayan propésional R&D sareng taun insinyur anu berpengalaman, kami ogé tiasa nyaluyukeun solusi pikeun nyumponan kabutuhan bisnis khusus anjeun.

 

 


SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas