+ 86-13858299692

EN
sadaya Kategori

wartos

Anjeun aya didieu : Imah>wartos

Perkenalan Joiwo anyar Tunnel emergency help point button telepon tiis-digulung waja interkom JWAT415

WAKTU: 2020-08-04 HITS: 10

Ningbo Joiwo parantos ngembangkeun tombol bantuan darurat Tunnel anyar telepon gulung interkom JWAT415.

 

This  cordless  handsfree telephone  is usually used  Tunnels, Mining, Marine, Underground, Metro Stations, Railway Platform, Highway Side, Hotels, Parking Lots, Steel Plants, Chemical Plants, Power Plants And Related Heavy Duty Industrial Application, Etc. The telephone can be analogue or VOIP, and have help point push one emergency pregrammed button.When the emergency situation happen, you could push this one button to make a auto dial call. 

This JWAT415 waterproof  telephone is  made of cold-rolled steel ,with IP66-67 defend grade ,very sturdy and hard to damage. You can place the this telephone on the wall and fixed with screw to prevent slipping. Below is the main features of JWAT415  for your reference.

 

Fitur:

1. Perumahan anu mantap, diwangun tina bahan waja anu digulung, kakuatan mékanis anu luhur sareng résistansi dampak anu kuat

2. Sadaya bukaan sareng sisina diteukteuk ku motong laser anu henteu nyirian, sareng mesin bending dianggo pikeun bending.

3. Permukaan tahan cai sareng tahan lebu, sareng speker tahan cai bawaan.

4. Sirkuit internal telepon gaduh kamampuan anti gangguan anu kuat, sareng kualitas sora sauranana stabil sareng jelas.

5. Push one button emergency call button.


Dupi anjeun milarian kasar industrial  weatherproof handsfree speaker phone telepon di antara kamar jeung kamar pikeun proyék naon?

Ningbo Joiwo Explosionproof haneut ngabagéakeun pamundut anjeun, kalayan propésional R&D sareng taun insinyur anu berpengalaman, kami ogé tiasa nyaluyukeun solusi pikeun nyumponan kabutuhan bisnis khusus anjeun.




SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas