+ 86-13858299692

EN
sadaya Kategori

wartos

Anjeun aya didieu : Imah>wartos

Telepon telepon tahan tahan Joiwo JWAT203 tahan telepon kalayan ring Flasher (lampu) dipasang di Indoniesia

WAKTU: 2020-05-22 HITS: 11

Ningbo Joiwo’s  vandal resistant  Public  Telephone JWAT203  have been  installed in the tunnel,Indoniesia.The  customer share us their application picture and tell us  that  this telephone work well, they are very satisfied .

 

Rolled steel material,with IP54 defend grade, full numeric keypad, 4 speed dial button  that when pressed will automatically dial emergency services to quickly put you in touch with help.  This public telephone could be choosen  equipped with or without lamp (ring flashlight)on the top. Once call is coming, the lamp will flash to warn.

 

ieu Vandal-proof Telephone is Ideal for Railway applications, Marine applications, Tunnels. Underground Mining, Firefighter, Industrial, Prisons, Jail, Parking lots, Hospitals, Guard Stations, Police stations, Bank halls, ATM machines, Stadiums, inside and outside building etc. 

 

Ieu fitur utama pikeun rujukan anjeun.

 

Fitur:

Perumahan 1.Robust, diwangun tina waja digulung tiis kalayan bubuk dilapis

Héndsét tahan 2.Vandal ku lanyard baja internal tur grommet nyadiakeun kaamanan tambahan pikeun kabel handset.

3.Zinc alloy keypad with 4 speed dial buttons.

4. switch hook magnétik sareng switch reed.

5. Mikropon anu ngabatalkeun sora opsional sayogi 

6.Wall dipasang, instalasi Sederhana.

7.Kalindungan perlindungan IP54.

8.Sambungan: RJ11 kabel parahu pasang kabel.

9. Sababaraha warna sayogi.

Alat ganti telepon 10.Self-digawe.

11.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh

 

Joiwo provide the industrial  telephone project service.Are you looking for any industrial public  telephone for any project ?

 

Ningbo Joiwo Explosionproof haneut ngabagéakeun pamundut anjeun, kalayan propésional R&D sareng taun insinyur anu berpengalaman, kami ogé tiasa nyaluyukeun solusi pikeun nyumponan kabutuhan bisnis khusus anjeun.

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas