+ 86-13858299692

EN
sadaya Kategori

wartos

Anjeun aya didieu : Imah>wartos

Joiwo JWAT301 weatherproof Telephone dipasang Di Swiss

WAKTU: 2020-03-24 HITS: 20

Ningbo Joiwo's  waterproof  telephone  JWAT301  have been  installed in tunnel ,Switzerland.

 

alloy aluminium bahancould be choose by analog or VOIP type, with customized case color and words (SOS), 12 digital keypad to dial emergency services to quickly put you in touch with help.

This model  also could be design by No-dial only with handset ka achieve  auto-dial  call  depends on different demand from our customers.

Below is the main features  for your reference.




Fitur:

1. Aluminium alloy maot-casting cangkang, kakuatan mékanis tinggi na résistansi dampak kuat.

2.Standard Analogue phone. Also available in SIP/VoIP, GSM/3G version.

3. Handset Kawajiban beurat ku panarima anu cocog sareng bantosan Aid, mikropon noise ngabolaykeun.

4. Perlindungan buktina pikeun IP66-IP67.

5.Waterproof zinc alloy Keypad.

6.Wall dipasang, instalasi Sederhana.

7.Phone line powered.

8.Sambungan: RJ11 kabel parahu pasang kabel.

9.Sound level of ringing:over 80dB(A).

10. Sababaraha padumukan sareng warna.

11. Suku cadang telepon mandiri sayogi.

12. CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.

 

Joiwo nyayogikeun telepon tahan cai jasa panggero. Kami ngabantosan pelanggan pikeun ngararancang éta darurat SOS Sistem.

 

Are you looking for any industrial  telephone for any project ?

 

Ningbo Joiwo Explosionproof haneut ngabagéakeun pamundut anjeun, kalayan propésional R&D sareng taun insinyur anu berpengalaman, kami ogé tiasa nyaluyukeun solusi pikeun nyumponan kabutuhan bisnis khusus anjeun.



SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas