+ 86-13858299692

EN
sadaya Kategori

wartos

Anjeun aya didieu : Imah>wartos

Telepon Umum Joiwo pikeun dipasang dina panyabaran Mustique

WAKTU: 2019-12-19 HITS: 18

nu public telephone JWAT201 were installed in Saint Vincent and the Grenadines customer’s outdoor emergency project on Nov,18th.This telephone is one of our hot sale products, JWAT201,vandal proof programmable speed dial public telephone.

They said need a public telephone in their Mustique mooring to suitable the client’s call demands.So he try our telephone for test.

After testing for more than a month,our telephone passed their standard successfully and win the good reputation.

They share us application photo of our public telephone and feedback us that the installation is very simple and convenient and the telephone work well there.


Fitur

 

1.Robust housing, constructed of cold rolled steel with powder coated

Héndsét tahan 2.Vandal ku lanyard baja internal tur grommet nyadiakeun kaamanan tambahan pikeun kabel handset.

3.double-sided PCB  on Zinc alloy keypad  with  with 4 speed dial buttons.

4. switch hook magnétik sareng switch reed.

5. Mikropon anu ngabatalkeun sora opsional sayogi 

6.Wall dipasang, instalasi Sederhana.

7.Kalindungan perlindungan IP54.

8. Sababaraha warna sayogi.

Alat ganti telepon 9.Self-digawe.

10.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh aplikasi

 

This Vandal-proof Telephone is Ideal for Railway applications, Marine applications, Tunnels. Underground Mining, Firefighter, Industrial, Prisons, Jail, Parking lots, Hospitals, Guard Stations, Police stations, Bank halls, ATM machines, Stadiums, inside and outside building etc.


 

 

 

Ningbo Joiwo salawasna siap ngabantosan anjeun pikeun kéngingkeun sareng ngarengsekeun proyek kalayan hasil ku nawiskeun produk anu saé, harga kalapa sareng jasa propésional kami.

 

 

Ningbo Joiwo explosionproof khusus pikeun telepon industri sapertos IP atanapi sistem telepon analog, telepon tahan cuaca, telepon buktina ledakan, telepon buktina vandal, telepon gratis, telepon umum sareng telepon panjara. Kami tiasa nyayogikeun solusi sistem PBX anu tiasa dianggo pikeun debu bahaya sareng gas atmosfir, industri pétrokimia, Torowongan, metro, karéta api, jalan tol, laut, kapal, lepas pantai, tambang, pembangkit listrik, jembatan, hotél, rumah sakit, panjara.


SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas