+ 86-13858299692

EN
sadaya Kategori

wartos

Anjeun aya didieu : Imah>wartos

Hayu urang nunjukkeun garis produksi urang pikeun telepon panjara & tahanan & panjara

WAKTU: 2020-03-17 HITS: 25

 

Today our workshop is assembling the accessories like PCB board, handset for prison & inmate & jail telephone.

These telephone will be sent to our agent . He said these jail phone is very popular for their area and get good feedback.

We have many years' coorperation and we think we will be better and better in future.

 

Are you looking for any produk industri pikeun proyék naon?

 

Ningbo Joiwo Explosionproof haneut ngabagéakeun pamundut anjeun, kalayan propésional R&D sareng taun insinyur anu berpengalaman, kami ogé tiasa nyaluyukeun solusi pikeun nyumponan kabutuhan bisnis khusus anjeun.


 


 


SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas