+ 86-13858299692

EN
sadaya Kategori

wartos

Anjeun aya didieu : Imah>wartos

Ningbo Joiwo Sistem telepon ledakan di gudang

WAKTU: 2020-06-09 HITS: 34

Gening!  

Ningbo Joiwo  Explosionproof  telephone JWBT810  has been  installed  on warehouse which have explosive gas or dust in surrounding.The aluminum alloy shell,IP67 defend grade,with high mechanical strength and strong impact resistant.  It's kalayan kualitas ajeg sareng eupan balik anu saé ti konsumén kami.

 

Telepon ex ieu seueur dianggo dina IIA, gas IIB, pertambangan, éksplorasi minyak, kimia, militér, farmasi, pemurnian minyak sareng lingkungan bahaya lainnya.

 

Ngobrol kami ngeunaan ngawangun lengkep Anjeun Telepon ledakan sistim.

Ningbo Joiwo Explosionproof haneut ngabagéakeun pamundut anjeun, kalayan propésional R&D sareng taun insinyur anu berpengalaman, kami ogé tiasa nyayogikeun solusi kami pikeun nyumponan kabutuhan bisnis khusus anjeun.



SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas