+ 86-13858299692

EN
sadaya Kategori

wartos

Anjeun aya didieu : Imah>wartos

Ningbo Joiwo industri telepon Explosionproof sistem JWBT811 dina pabrik baja / pabrik baja

WAKTU: 2020-06-23 HITS: 14

Gening!  

Ningbo Joiwo Intrinsically Safe industri Telepon ledakan JWBT811  parantos dipasang dina  baja / tutuwuhan waja . Aya seueur pisan kimia sareng gas peledak di dieu. Samentawis éta bakal aya sora tarik di sakurilingna sareng teu tiasa nguping sacara jelas ku komunikasi normal. Numutkeun ka lingkungan ieu, éta peryogi urang telepon ledakan JWBT810 pikeun ngajawab masalah ieu. Telepon urang tiasa dianggo pikeun daérah anu bahaya sapertos kitu. Cangkang alloy aluminium, kelas IP67 membela, kalayan kakuatan mékanis anu tinggi sareng tahan dampak anu kuat. Jalma éta tiasa nelepon nalika kaayaan darurat kajantenan. Ieu's kalayan kualitas ajeg sareng eupan balik anu saé ti konsumén kami.


 

Telepon ex ieu seueur dianggo dina IIA, gas IIB, pertambangan, éksplorasi minyak, kimia, militér, farmasi, pemurnian minyak sareng lingkungan bahaya lainnya.


Ngobrol kami ngeunaan ngawangun lengkep Anjeun Telepon ledakan sistim.

Ningbo Joiwo Explosionproof haneut ngabagéakeun pamundut anjeun, kalayan propésional R&D sareng taun insinyur anu berpengalaman, kami ogé tiasa nyayogikeun solusi kami pikeun nyumponan kabutuhan bisnis khusus anjeun.




SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas